CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Service > Service & Intretinere > Accidente si reparatii > Calitatea reparatiilor
Why a Ford Dealer should service your vehicle

Calitatea reparatiilor

Locul potrivit unde sa mergi pentru toate operatiunile de service de care ai nevoie

Dealerii autorizati Ford ofera un service excelent atunci cand ai nevoie de reparatii. Toti tehnicienii distribuitorilor sunt instruiti de Ford, al carui control al calitatii asigura rezultate de calitate, in timp ce piesele originale Ford sunt intotdeauna disponibile si toate reparatiile au garantie. Oferim solutiile potrivite de service pentru vehicule de toate varstele si colaboram si cu principalele companii de asigurari, daca este necesar. In plus, garantia Ford anti-perforare pentru intregul vehicul va ramane valabila.

Pastreaza performanta masinii tale Ford in conditii de siguranta, cu piesele originale Ford

Piesele noastre de schimb sunt fabricate la aceleasi standarde ca masinile noastre. Alege componente originale Ford pentru cea mai inalta performanta, siguranta si durabilitate. Standardele inalte ale pieselor originale Ford asigura potrivirea, finisajul, fiabilitatea si performanta acestora. Utilizeaza piese originale Ford si mentine valoarea de revanzare a masinii tale, deoarece, ca urmare, potentialii cumparatori ar putea sa plateasca mai mult pentru masina ta. Poti gasi o piesa originala Ford dupa marca noastra usor de recunoscut, adesea afisata intr-o pozitie proeminenta.

 

alt
alt

Protectie completa pentru tine si pentru toata lumea din jurul tau.

Stim cat de importanta este siguranta pentru tine. Iar masina ta ofera un nivel excelent de siguranta pentru pasageri si pietoni, mai ales datorita utilizarii pieselor originale Ford. Testele independente efectuate de catre Asociatia de cercetare in industria automobilelor (MIRA) arata ca riscul de ranire in cazul unei coliziuni pietonale este cu pana la 17% mai mare cu una dintre capotele copiate testate.

alt

Tehnologie de ultima ora pentru a-ti mentine parbrizul intact si sigur.

Nu e deloc greu ca o pietricica sa fie aruncata in parbrizul tau si sa il deterioreze. La fel de usor, serviciul de reparare a parbrizului iti ofera din nou o vizibilitate buna. Folosind o tehnologie inovatoare si instrumente de ultima ora, specialistii nostri vor incerca intotdeauna sa repare sticla deteriorata - daca este posibil - pentru a economisi timp si bani.

Pentru a face acest lucru, ciobitura trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • Nu trebuie sa fie mai mare decat o moneda de 2 euro.
  • Nu trebuie sa fie mai aproape de 10 cm de margine.
  • Nu trebuie sa fie in campul de vizibilitate al soferului.
alt

Eliminarea fara vopsire a loviturilor este o tehnologie unica

Ea le permite specialistilor nostril sa remedieze, cu costuri reduse semnificativ, micile defecte de pe caroseria masinii tale. In majoritatea cazurilor, aceste interventii elimina nevoia de a revopsi piesa afectata.

Cateva exemple de defecte care pot fi remediate prin “Eliminarea fara vopsire a loviturilor”:

  • Urme lasate de grindina
  • Urme lasate de portierele altor masini
  • Cute minore ale metalului
  • Indoitorui minore ale barei de protectie

Pentru orice fel de detalii suplimentare, te rugam sa iei legatura cu cel mai apropiat reprezentant Ford.

Top