New Ford E-Transit with delivery men loading up boxes in 3/4 back view

CARACTERISTICI E-TRANSIT

CAPABILITATE, FARA NICIUN COMPROMIS

Energie electrica

ENERGIE ELECTRICA

Experiementeaza modul in careconducerea unui vehicul electric te poate ajuta sa profiti la maximum de ziua de lucru. Cu cel mai puternic motor cu tranctiune spate din clasa sa, E-Transit ofera o acceleratie lina si rapida printr-un motor electric. Cu putere de 184 CP sau 269 CP si un cuplu de 430 Nm, ai ce este necesar pentru a duce munca pana la capat.

Pro putere la bord

PRO PUTERE LA BORD

Foloseste aplicatia FordPass Pro de pe telefon pentru a seta temperature preferata in cabina si pentru a active controlul climei vehiculului, de acasa sau de la birou. Noul tau Ford E-Transit va fi pre setat si te va astepta pana cand esti gata sa te urci la volan.

Suspensie spate independenta

SUSPENSIE SPATE INDEPENDENTA

Suspensia spate a lui E-Transit a fost reproiectata pentru a maximiza capacitatea de transport si pentru a imbunatati performanta. Poti transporta pana la 1.758 kg de marfa, iar suspensia spate independenta, pentru sarcini grele, va imbunatati manevrabilitatea si tractiunea, atat in conditii de incarcare, cat si gol.

Spatiu generos de incarcare

SPATIU GENEROS DE INCARCARE

Bateria proiectata intelligent se afla sub corpul principal al autoutilitarei electrice, pentru a maximiza spatial. E-Transit vine intr-o gama de cinci configuratii de caroserie, astfel incat vei avea intre 9,5 si 15,1 m3 spatiu de incarcare.Generous loadspace

SERVICII CONECTATE INTELIGENT

FORD SYNC 4

SYNC 4

SYNC 4E-Transit SYNC 4 este un sistem de obtinere al informatiilor conectate la cloud, cu optiunea de planificare in avans a rutei si cu recunoastere vocala conversationala. Conectivitatea in cloud permite actualizari software Ford Power-Up pentru a se asigura ca sistemul evolueaza continuu. De asemenea, vine cu posibilitatea conectarii wireless pentru smartphone, cu un nou ecran tactil de 12”, plus multe altele.

Ford telematics

FORD TELEMATICS

Detii o flota cu mai mult de 5 vehicule? Ford Telematics te poate ajuta sa iti maximizezi productivitatea si sa iti minimizezi timpii de oprire ai vehiculului. Ford Telematics iti ofera informatii pe baza datelor pe care le analizeaza si te ajuta sa intelegi mai bine operatiunile zilnice ale flotei tale. Poti vizualiza rapid starea de sanatate a vehiculului tau si poti imbunatati productivitatea prin rezolvarea mai rapida a oricaror aspecte ale masinii pe care sistemul ti le indica si care necesita atentie.E-Transit Telematics

Fordpass Pro

FORDPASS PRO

Fie ca muncesti cu un singur vehicul sau ca gestionezi pana a 5 vehicule, FordPass Pro iti ofera instrumente cu care sa iti mentii vehiculul intr-o stare buna, in siguranta si functionand fara probleme. Aplicatia gratuita iti permite sa vezi locatia si starea de sanatate a vehiculului tau, sa blochezi si deblochezi usile de la distanta, sa gestionezi programele de reincarcare si multe altele.FordPass Pro E-Transit

Pornirea de la distanta

PORNIREA DE LA DISTANTA

Foloseste aplicatia FordPass Pri de pe telefon pentru a seta temperature preferata in cabina si pentru a active controlul climei vehiculului, de acasa sau de la birou. Noul tau Ford E-Transit va fi pre setat si te va astepta cand esti gata sa te urci la volan.

ZERO EMISII

SIGURANTA

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii