New Ford E-Transit with delivery men loading up boxes in 3/4 back view

CARACTERISTICI ALE NOULUI FORD E-TRANSIT

FĂRĂ COMPROMISURI PRIVIND CAPACITATEA

E-Transit exterior view graphic of rear-wheel motor

ENERGIE ELECTRICĂ

Alimentează-ți ziua de lucru. Cu cel mai puternic motor electric cu tracțiune pe spate din clasa sa, E-TransitTM oferă o accelerație lină și rapidă, o putere de 184 CP sau 269 CP și un cuplu motor de până la 430 Nm. Tot ce ai nevoie pentru a-ți finaliza sarcinile.

Person plugging in electrical equipment.

PRO POWER ONBOARDTME-Transit Feature Availability

Oferind o sursă de alimentare mobilă integrată, cu o rezervă de alimentare de 2,3 kW (10 amperi) livrată direct de la bateria vehiculului. Ceea ce înseamnă că poți reîncărca sau alimenta majoritatea sculelor electrice de mână direct din interiorul cabinei sau din zona de încărcare. 

White Ford E-Transit parked with doors open

SUSPENSIE SPATE INDEPENDENTĂ

Suspensia spate a E-TransitTM a fost reproiectată pentru a maximiza capacitatea de transport și a îmbunătăți performanțele. Poți transporta până la 1745 kg de marfăE-Transit seria L2 H2 425 cu baterie standard de 68 kWh, iar suspensia spate independentă pentru sarcină grea va îmbunătăți manevrabilitatea și tracțiunea atât cu încărcătură, cât și fără.

Back of the Ford E-Transit showing space and a person on top of stairs

SPAȚIU DE ÎNCĂRCARE GENEROS

Bateria se află sub podeaua de încărcare pentru a maximiza spațiul de încărcare. E-TransitTM vine într-o gamă de cinci configurații de caroserie, astfel încât vei avea între 9,5 și 15,1 mc de spațiu de încărcareDimensiunea maximă a spațiului .

FĂRĂ COMPROMISURI CONECTAT INTELIGENT

Ford E-Transit internal view of dashboard screen

FORD SYNC® 4

Combinând un ecran tactil de 12" cu posibilitatea de a conecta ușor smartphone-ul, recunoaștere vocală conversațională, conectivitate bazată pe cloud, inclusiv Apple Carplay și Android Auto, și multe altele. Ford SYNC® 4E-Transit Chassis Sync 4 attention îți oferă o experiență de condus mai fluidă, mai conectată și mai personalizată.

E-Transit external view with close up of hand using mobile phone

FORD PRO E-TELEMATICSE-Transit Ford Pro Telematics availability

Este disponibil pentru flote de peste cinci vehicule. Cu informații puternice bazate pe date, Ford Pro™ E-TelematicsFord Pro™ Telematics este disponibilă pentru îți permite să urmărești operațiunile zilnice ale flotei tale și să monitorizezi funcționarea in parametrii a vehiculelor, contribuind la minimizarea perioadelor de nefuncționare și la îmbunătățirea productivității.

Person using the FordPass Pro App

FORDPASS PRO

Te ajută să gestionezi flote mici de până la cinci vehicule. Aplicația FordPass Pro îți permite să vizualizezi locația și starea de funcționare in parametrii a vehiculului, să încui sau să descui de la distanță ușile și multe altele.E-Transit FordPass Pro app extended

E-Transit external view with construction worker using the FordPass Pro app

PRECONDIȚIONAREA CABINEI

Utilizează aplicația FordPass Pro de pe telefon pentru a seta temperatura preferată în cabină și pentru a activa controlul climatizării de acasă sau de la birou. E-Transit ® va fi precondiționat și te va aștepta atunci când este timpul să te urci la volan.

CONDUS COMPLET ELECTRIC

SIGURANȚĂ

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii