TRANSIT CUSTOM  CARACTERISTICI

Ford Transit Custom interior view with pastry

CONFORT ȘI COMODITATE 

BIROU MOBILICE Transit Custom Features 1

Ideal pentru șoferii a căror furgonetă are și rol de birou pe roți. Volanul înclinat îți permite să transformi cabina într-un mediu practic, multifuncțional, pentru o gamă largă de activități zilnice, inclusiv administrarea biroului sau o pauză de cafea. Scaunul flexibil dublu pentru pasagerul din față al noului Transit Custom vine cu un spațiu de depozitare ușor accesibil aflat sub scaun, care este suficient de mare pentru a depozita un laptop, fișiere și alte accesorii de birou utile.

ASISTENȚĂ LA LIVRARE

Conceput pentru soferii care lucreazǎ in distribuƫie. Funcția Delivery AssistDisponibilitatea caracteristicilor opționale este integrată cu ecranul tactil de 13”Nu-ți distrage atenția de la drum pentru a optimiza multe dintre sarcinile efectuate în timpul fiecărei livrări, economisind timp. Sarcinile pot fi configurate în funcție de nevoile și afacerea ta, inclusiv frâna de staționare, oprirea motorului, închiderea geamurilor, activarea pericolelor și multe altele.

Ford Transit Custom delivery assist
Ford Transit Custom interior view

CONECTIVITATE

Ford Transit Custom in red

UTILITATE

Ford Transit Custom in red

ENERGIE ELECTRICĂ ȘI ÎNCĂRCARE

Ford E-Transit Custom Pro Power Onboard

ENERGIE PE TOT PARCURSUL ZILEI

Transformă-ți dispozitivul E-Transit Custom într-o sursă de alimentare mobilă cu tehnologia noastră inovatoare Pro Power Onboard. O funcție opțională, oferă o putere de până la 2,3 kW. Astfel, îți poți alimenta instrumentele și echipamentele atât în deplasare, cât și pe șantier.

Ford Transit Custom in the evening

EXPERIENȚA CONDUSULUI

Ford Transit Custom digital instrument cluster

CONSOLĂ DE BORD DIGITALĂ

Toate informațiile de care ai nevoie, chiar aici în fața ta. Consola de bord digitală de înaltă definiție afișează informații despre șofer utilizând pictograme utile, ușor de înțeles. De asemenea, poți prioritiza informațiile pe care vrei să le vezi, inclusiv comenzile de navigare și informațiile despre starea vehiculului.

FARURI CU LED-URI

Farurile emblematice cu LED-uri au un sistem de iluminare frontală adaptabil. Oferindu-ți iluminare optimă în condiții în schimbare, de exemplu, la trecerea de la un oraș bine luminat la o zonă rurală întunecată. De asemenea, faza lungă anti-orbire este disponibilă standard pe un model sau mai multe, pentru a evita orbirea celorlalți participanți la trafic.

Ford Transit Custom led headlights
Ford Transit Custom auto shifter

SCHIMBĂTOR AUTOMAT

Noul schimbător automat este acum montat pe coloană, permițându-ți să treci cu ușurință prin cabină. Noua transmisie automată cu 8 trepte poate fi vizualizată în panoul IP și oferă o capacitate de remorcare de până la 2.500 kg, în plus față de o deplasare fără probleme, care îți permite ție și pasagerilor să vă bucurați de călătorie.

Ford Transit Custom Trail

PERFORMANTA

Ford Transit Custom driving modes

MODURI DE CONDUCERE

Noul Transit Custom este disponibil cu șase moduri de conducereDriver-assist features are supplemental 4 dintre care poți alege (Normal, Eco, Sport, Drum alunecos, Remorcare și Trail), care adaptează răspunsul accelerației, direcția și comportamentul schimbătorului de viteze. Fiecare mod de conducere este reglat în mod unic pentru a face condusul mai ușor în aceste condiții, astfel încât să poți avea încredere că obții în continuare performanțe optime ale vehiculului în orice mediu de lucru.

TRACȚIUNE INTEGRALĂ (AWD)

Disponibil cu transmisie automată, AWDStandard numai pentru modelul Trail este conceput pentru a menține tracțiunea pe vreme de iarnă sau pe teren accidentat, precum și pentru a îmbunătăți virajele și ținuta de drum, chiar și cu anvelope standard. Acest lucru îl face partenerul perfect pentru afacerea ta de livrări la distanță sau pentru acea aventură înzăpezită. 

Ford Transit Custom all-wheel drive (AWD)
Ford Transit Custom mechanical limited slip differential (MLSD)

DIFERENȚIAL MECANIC CU ALUNECARE LIMITATĂ (MLSD)

Îmbunătățește manevrabilitatea vehiculului prin transferul automat al cuplului motorului în condiții de aderență redusă pe roata cu cea mai mare tracțiune. Acest lucru îți permite să faci față mai ușor suprafețelor umede, alunecoase și provocatoare, inclusiv drumurilor neasfaltate, cu pietriș, campingurilor cu iarbă sau zăpezii și gheții. Numai transmisie manuală.

Ford Transit Custom interior view

SIGURANTA

Ford Transit Custom interior view

AIRBAGURI

Sperăm că nu vei avea niciodată nevoie de ele, dar pentru un plus de liniște sufletească, noul model Transit Custom oferă mai multe airbag-uri ca niciodată. Airbag-ul pasagerului din față este acum depozitat pe plafon, economisind spațiu în panoul de instrumente. Airbag-urile tip cortină din spate acoperă al doilea rând de scaune, iar airbag-urile laterale sunt situate în partea din spate a scaunelor din față, pentru protecție în cazul unor coliziuni în unghi lateral sau față.

Foloseste linkurile utile de mai jos pentru si mai multe informatii