NOUL FORD RANGER

CEA MAI RECENTĂ GENERAȚIE A UNEI LEGENDE ESTE AICI.

Cu o capacitate de încărcare remarcabilă; tractare de primă clasă; agilitate off-road impresionantă; plus o gamă largă de motorizări, opțiuni pentru condus și caroserii – este clar de ce noul Ford Ranger continuă să fie cel mai bine vândut pick-up din EuropaTooltip.

Și acum este chiar mai bun… Cu un aspect nou, îndrăzneț, performanță sporită și o serie de caracteristici noi de design și tehnologie, noul model e cel mai performant și impresionant Ranger de până acum.

Ford Ranger, condus pe drum

PREMIUL INTERNAȚIONAL PICK-UP AWARD 2024

Campionul la categoria grea se întoarce... Noul Ranger a câștigat International Pick-up Award 2024 – a treia oară când Ranger revendică acest titlu prestigios în industrie. Alege un câștigător pentru afacerea ta.

VEZI CE POATE FACE RANGER

All-New Ford Ranger front 3/4 view parked by mountains

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Noul Ford Ranger, vedere bord

DESIGN

Exteriorul redefinit al modelului Ranger impresionează prin robustețea sa modernă, bine concepută. Dispune de o grilă frontală dreptunghiulară și îndrăzneață, lumini de zi de tip „C-Clamp”, laterale rezistente și o caroserie mai lată decât la modelele anterioare; aceste detalii nu numai că-i sporesc stabilitatea, dar îl fac să pară și mai puternic.

Noul Ford Ranger, vedere spate 3/4 traversând sub un pasaj

PERFORMANȚĂ ȘI EXPERIENȚA LA VOLAN

Noul Ranger este mai mult decât performant... atât pe carosabil cât și pe drumurile neasfaltate. Vehiculul beneficiază de o gamă de opțiuni impresionante în ceea ce privește motorizarea, Sistemul inteligent de gestionare a terenului, plus o serie de caracteristici de asistență a șoferului, cum ar fi tempomatul adaptiv, cu sistem de asistență la păstrarea benzilor de rulare și un sistem îmbunătățit de asistență activă la parcare.

Noul Ford Ranger, haion ca banc de lucru în uz

UTILITATE

Ești în căutarea unor funcții care să-ți facă munca și mai ușoară? Ce ai zice de un banc de lucru încorporat în hayon, un invertor de bord care furnizează 240V și 400W pentru uneltele electrice, soluții de depozitare inteligente, trepte de acces la platforma de încărcare, iluminare zonală la distanță sau pur și simplu un spațiu de încărcare mai mare?

Noul Ford Ranger, navigație conectată ilustrată pe ecran

CONECTIVITATE ȘI TEHNOLOGIE

Echipat cu un arsenal de tehnologii de conectivitate și asistență de ultimă generație, de la control vocal îmbunătățit, navigare și conectivitate pentru smartphone și Ford SYNC 4ANew Ranger Sync 4, până la funcția de încărcare a dispozitivelor wireless integratăNew Ranger wireless charging sau furnizarea de energie pentru uneltele tale electrice – Noul Ranger este cel mai bun vehicul utilitar modern.

GAMA COMPLETĂ

CU O GAMĂ LARGĂ DE MODELE DE SERIE, PRECUM ȘI DIFERITE TIPURI DE CAROSERIE, MOTORIZĂRI ȘI MODURI DE CONDUS - EXISTĂ UN NOU FORD RANGER POTRIVIT ORICĂREI NEVOI.

ALEGE CAROSERIA

CU POSIBILITATEA DE A ALEGE DINTRE TREI TIPURI DE CAROSERIE DISPONIBILE, POȚI OPTA PENTRU MAXIMIZAREA SPAȚIULUI DE ÎNCĂRCARE SAU CREȘTEREA CAPACITĂȚII DE TRANSPORT PENTRU PASAGERI.

Noul Ford Ranger Autoșasiu, vedere din spate 3/4

AUTOȘASIU

Cu capacități complete remarcabile, Ford Ranger Autoșasiu oferă o platformă ideală de conversii pentru o gamă largă de industrii – de la soluții personalizate de livrare și întreținere, la vehicule specializate de salvare.

Foloseste linkurile utile de mai jos pentru si mai multe informatii