CUM PUTEM AJUTA?

Home > Vehicule comerciale > TRANSIT CONNECT > Caracteristici > Utilitate

Obtine mai mult de la furgoneta ta

Interiorul remodelat al Transit Connect are mai mult spatiu pentru marfa ca niciodata. Poti transporta obiecte de pana la 3,4 m lungime si doi europaleti. Usile laterale glisante, de pe ambele parti ale furgonetei, fac incarcarea si descarcarea acesteia mult mai convenabila. Iar datorita spatiilor de depozitare inteligent plasate in intreaga cabina, nu vi ramane niciodata fara spatiu.

Transit Connect Load Space

Zona utila de incarcare si depozitare

Poti transporta obiecte de pana la 3,0 m lungime, cu furgoneta L1, datorita peretelui despartitor inteligent, prin care se poate incarca. Modelele L2 pot transporta obiecte de 3,4 m lungime. (Peretele despartitor, prin care se poate incarca, este dotare standard la modelele Trend si Limited.)

Usi laterale solide, dar foarte usor de manevrat

Atunci cand dispui de atat de mult spatiu pentru incarcare, usile laterale largi sunt vitale si, deoarece sunt utilizate foarte mult, intregul mecanism este construit pentru a mari la maximum usurinta in utilizare si durabilitatea. Cel mai recent design imbunatateste accesul prin usa laterala/usile laterale si este compatibil cu multe sisteme de rafturi disponibile in comert.

Transit Connect with person loading through side door
Transit Connect showing interior wth tie down points

Sistemele de ancorare laterala a incarcaturii sunt mai practice

Punctele de fixare sunt, de obicei, montate in podea. Dar poate fi greu de ajuns la ele atunci cand doresti sa fixezi incarcatura pe care o transporti. Prin urmare, Transit Connect are punctele de ancorare pozitionate imediat deasupra podelei, pe peretele lateral al spatiului de incarcare. Aceasta lasa podeaua libera de obstacole, facilitand accesul, eliminand murdaria si permitand curatarea mai usoara.

O garantie lunga impotriva perforarii, pentru un plus de siguranta

Ca o dovada a calitatii constructiei vehiculului, sasiul Transit Connect este furnizat ca cu o garantie standard de 12 ani, impotriva perforarii.

Transit Connect showing servicemen inspecting car
Top