UN GHID PENTRU ÎNCĂRCAREA LA DOMICILIU

Îți poți reîncărca autoutilitara plug-in sau electrică la domiciliu, conectându-te la o priză casnică obișnuită sau la un punct de încărcare Ford Wallbox Home EV pentru viteze mai rapide de încărcare acasă.

Close up on Wallbox charger

FORD WALLBOX

Un Ford Connected Wallbox oferă viteze de încărcare mult mai rapide decât o priză casnică obișnuită. Astfel, te poți asigura că vehiculele tale electrice sunt întotdeauna încărcate și gata de lucru atunci când ești si tu. De asemenea, poți gestiona programările de încărcare la domiciliu, în vehicul sau folosind aplicația FordPass Pro. Te putem ajuta să programezi instalarea unui Ford Wallbox prin instalatorul nostru de specialitate local.

PRIZA STANDARD

Încărcarea unei autoutilitare electrice de la o priză domestică standard este simplă. Cablul de încărcare pentru acasă și o priză la îndemână este tot ce ai nevoie. Nu este cel mai rapid mod de a încărca, dar, de obicei, vei putea lăsa vehiculul să se încarce acasă peste noapte sau în timp ce lucrezi la fața locului, astfel încât să fii întotdeauna gata să conduci. Nu ai nevoie de niciun echipament suplimentar, așa că este o modalitate eficientă și accesibilă de a încărca.

All-electric Ford Transit being charged at home
Charging cables

CABLURI DE ÎNCĂRCARE

Un punct de încărcare domestic, cum ar fi Ford Wallbox, va include de obicei un cablu de încărcare integrat. Un cablu de încărcare pentru modul 3 este inclus ca standard pentru toate vehiculele Ford Pro full electrice și Plug-In Hybrid. Dacă doresti să încarci de la o priză domestică standard, va trebui să utilizezi un cablu de încărcare domestic, care poate fi adăugat ca opțiune.

Verifica linkurile noastre utile de mai jos pentru a afla mai multe informatii