UN GHID DESPRE ÎNCĂRCAREA LA O STAȚIE PUBLICĂ

În spațiile de serviciu, parcări, supermarketuri și pe stradă — cu punctele de încărcare publice care apar în tot mai multe locații, este ușor să îți menții autoutilitara electrică alimentată din mers.

PUNCTE SI REȚELE DE ÎNCĂRCARE

Electric charging icon

TIPURI DE STAȚII DE ÎNCĂRCARE

Timpul exact de încărcare publică variază în funcție de tipul de tehnologie. Cu încărcătoarele DC de mare viteză IONITY, un vehicul capabil de puterea de încărcare de 350 kW poate fi reîncărcat de la 15% la 80% în 34 de minute.

Pentru unele puncte de încărcare publice vei avea nevoie de propriul cablu de încărcare. Dar pentru majoritatea, este nevoie doar sa conectezi cablul si sa efectuezi plata – o solutie si mai simpla este sa activezi abonamentul BlueOval™ Charge Network.

UNA DINTRE CELE MAI MARI RETELE DE ÎNCĂRCARE DIN EUROPA

Rețeaua de încărcare BlueOval™ oferă șoferilor de vehicule electrice acces facil la peste 600.000 de stații de încărcare amplasate convenabil în toată Europa, inclusiv încărcătoare DC de mare viteză IONITY.

Înregistrându-te prin Digital Marketplace, poți utiliza dispozitivul RFID sau ecranul SYNC pentru a accesa cu ușurință rețeaua de încărcare BlueOval™; toate evenimentele de taxare pentru clienții de flota vor fi facturate o dată pe lună.

Clienții cu mai puțin de cinci vehicule pot accesa rețeaua de încărcare BlueOval™ prin aplicația FordPass Pro, permițându-le să gestioneze încărcarea și plata de pe smartphone.

Person standing next to charging Ford Van

ABONAMENTELE PENTRU CLIENȚII DE FLOTĂ

Deblochează capabilități și optimizați productivitatea vehiculelor electrice prin abonamentele BlueOval™ Charge Network, Securitatea Vehiculului și Navigație Conectată.

STAȚIILE PUBLICE DE ÎNCĂRCARE

Stațiile publice de încărcare sunt grozave atunci când sunteți în oraș și multe din ele oferă o încărcare mai rapidă decât atunci când sunteți acasă. Punctele de încărcare publică AC oferă o încărcare de 10-80% în 7,2 ore. În timp ce încărcătoarele DC (50kW) pot oferi o încărcare de 10-80% în 90 de minutePublic Charging 1. Perfect atunci când trebuie să reîncarci autoutilitara plug-in sau electrică în timpul drumului.

Verifica linkurile noastre utile de mai jos pentru a afla mai multe informatii