Home > Autoturisme > FOCUS > Promotii > Promotii persoane fizice

Ford Focus pentru persoane fiziceFord Important Information - Non Commercial Vehicles: Retail

focus

FORD FOCUS

Alege o promotie:

Alege alt model

 • Ford iti tripleaza tichetul Rabla pentru toate versiunile modelului Focus!

  ford focus trend
  Evolueaza, rasfata-te si traieste clipa. Ai ales deja?

  Ford Focus a fost proiectat sa iti ofere o experienta la volan unica in toate modurile posibile. Focus este un partener de drum care iti va permite sa te aventurezi cu incredere oriunde, fiind disponibil cu o gama de motoare puternice, care insa economisesc combustibil si tehnologii inovatoare privind sistemele de asistenta a soferului. Cu un interior confortabil si spatios si atent proiectat privind siguranta si sistemele de protectie, plus un exterior atletic si aerodinamic, Focus este un autovehicul complet echipat pentru tine daca vrei sa iti pui in valoare potentialul.

  Pentru ca tu sa beneficiezi de cea mai buna oferta, Ford iti tripleaza tichetul Rabla pentru toate versiunile Focus. Rezerva un test drive sau solicita o oferta acum!

  *Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Aceasta campanie este supusa unor termeni si conditii – va rugam cititi mai jos.

  Foarte important inainte de a decide achizitia:1) Pretul de vanzare al modelului Focus achizitionat va rezulta dupa deducerea din pretul de lista a: i) contravalorii Suportului Ford (acordat de Ford Romania si de dealerii participanti in program) – echivalentul a valoarea doua Prime de Casare prin Programul Rabla Clasic si ii) contravalorii Primei de Casare (6.500 lei) prevazuta de Ghidul de finanţare a programului de stimulare a înnoirii parcului auto naţional 2020-2024 (“Programul Rabla”) 2) Campania este adresata persoanelor fizice si este valabila in limita disponibilitatii suportului oferit de importator pana la 31.03.2020.

  Valoarea finala de vanzare variaza in functie de cursul de schimb RON/EUR la data comercializarii dar si in functie de valoarea Primei de Casare prevazuta de Programul Rabla in 2020, aplicarea ambelor reduceri de mai sus realizandu-se numai in masura lansarii Programului Rabla si in 2020 de catre autoritatile relevante si mentinerea valorii Primei de Casare la valoarea de 6.500 lei.

  Plajele valorilor emisiilor masurate conform standardului NEDC avute in vedere si de Programul Rabla sunt prevazute pe fiecare model Ford Focus care se incadreaza in reglementarile comunciate de institutiile provizorii relevante pentru programul Rabla la momentul emiterii prezentei si pot fi consultate mai jos si in reteaua de dealeri participanti.

  • Emisii CO2 Trend Edition: valoare min 85 gr/km valoare maxima 140 gr/km; consum min 3.3l/100km consum max 5.4l/100km;
  • Emisii CO2 Titanium Business: valoare min 85 gr/km valoare maxima 140 gr/km; consum min 3.3l/100km consum max 7.0l/100km;
  • Emisii CO2 ST Line Business: valoare min 85 gr/km  valoare maxima 140 gr/km, ; consum min 3.3l/100km consum max 7.1l/100km;
  • Emisii CO2 Active Business: valoare min 85gr/km  valoare maxima 140 gr/km; consum min 3.3l/100km consum max 7.0l/100km;
  • Emisii CO2 Vignale: valoare min 85 g/km valoare maxima 140 gr/km; consum min 3.3l/100km consum max 7.1l/100km.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro

  Oferta valabila in limita stocului disponibil pana la 31.03.2020.

Top