Home > Autoturisme > FOCUS > Promotii > Promotii persoane juridice

Ford Focus pentru persoane juridiceFord Important Information - Non Commercial Vehicles: Retail

focus

FORD FOCUS

Alege o promotie:

Alege alt model

 • Focus 1.0l 125CP 5 Usi M6 Titanium

  6 luni amanarea ratelor*

  Dobanda 0%*

  focus titanium

  Focus e construit sa-ti imbunatateasca experienta la volan, in toate modurile posibile.
  Aceasta masina de urmatoarea generatie e plina de caracteristici avansate, cum ar fi tehnologii de asistenta a soferului, inclusiv tempomat adaptiv, cu functie de pornire-oprire si centrare pe banda de mers. Impreuna, aceste tehnologii inteligente te pot ajuta sa gestionezi acceleratia, franarea si chiar directia. Vorbim de tehnologie care implica in asa masura lipsa efortului, incat te vei mira cum te-ai descurcat pana acum fara aceasta. In plus, Ford Focus a obtinut 5 stele la testele de siguranta Euro NCAP.

  Dotari incluse pentru Focus 1.0l 125CP 5 Usi M6 Titanium:

  • Aer conditionat automat
  • Cruise Control
  • Faruri de ceata
  • Asistenta la plecarea din rampa
  • Senzori de ploaie
  • Sistem audio si comenzi radio pe volan
  • Ecran tactil de 8”
  • Conexiune bluetooth
  • Keyless entry & Keyless start

  *Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Campania este adresata exclusiv persoanelor juridice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru finantarea modelului Focus 1.0 125 CP 5 Usi M6 Titanium aflat in stocul distribuitorilor participanti. Valoarea recomandata a autovehiculului este de 16172.91 Euro+TVA (19245.76 Euro TVA inclus).

  Exemplu reprezentativ pentru principalele elemente de cost ale finantarii in regim de leasing financiar, pentru un autovehicul cu un pret de achizitie de 16172.91 Euro+TVA (19245.76 Euro TVA inclus) si un avans de 25% in valoare de 4043.23 Euro+TVA (4811.44 Euro TVA inclus) cu o perioada de leasing de 60 luni si primele 6 luni perioada de gratie (scadenta aferenta primei rate de leasing va fi dupa 6 luni de la acordarea finantarii); rata anuala a dobanzii 0% fixa, valoare reziduala 1%  (161.73 EUR fara TVA, 192.46 EUR TVA inclus), comision analiza dosar 2.5% din pretul de achizitie al autovehiculului adica o valoare de 404.32 Euro + TVA (481.14 Euro TVA inclus), comision lunar de administrare 0.16% in valoare de 19.41 Euro + TVA (23.09 Euro, TVA inclus), valoarea ratei lunare este de 242 Euro+TVA (286.84 Euro TVA inclus). Rata lunara contine prinicipal, dobanda si comision de administrare lunar. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO. TVA se va aplica in acord cu legislatia in vigoare. La data emiterii prezentei TVA aplicabil este de 19%. Informatiile de mai sus sunt oferite cu titlu indicativ, nu sunt opozabile pentru UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. si nu reprezinta un angajament al UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. cu privire la acordarea unei finantari.

  Pretul autovehiculului nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program in limita stocului disponibil. Valoarea de pret afisata este rezultata in urma aplicarii cumulative a unui suport financiar din partea Ford Romania SA si a unui suport financiar recomandat, informativ, oferit de distribuitorul autorizat Ford. Valoarea finala de achizitie pe baza careia se va calcula nivelul finantarii variaza in functie de cursul de schimb agreat cu distribuitorul si/sau finantatorul. Ambele suporturi financiare se scad din pretul de lista al autovehiculului.

  IMPORTANT: Plaja de valori de consum in sistemul WLTP, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: 4.6-6.8 l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km):108-154. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Detalii pe ford.ro si in reteaua Ford. Consultati www.rarom.ro pentru detalii referitoare la procedura de testare si autoritatile relevante pentru determinare costuri cu impozite/taxe aferente detinerii unui autoturism.

  Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Valabilitate: 01.07 - 30.09.2020

Top