FORD FOCUS ST-LINE

Combină sofisticarea emblematică a modelului Ford Focus cu detalii suplimentare de sportivitate atât la interior, cât și la exterior. Noul model Ford Focus ST-Line este o combinație de stil ultra-contemporan, tehnologie intuitivă și performanță antrenantă.

De la detaliile unice ale caroseriei (inclusiv bare de protecție față și spate), până la jantele din aliaj de 17”– exclusive acestei versiuni, fiecare detaliu al modelului Focus ST-Line este conceput pentru a fi remarcat. În timp ce suspensia sport de ajustată cu precizie, liniile aerodinamice și spoilerul mare din spateBară de protecție spate disponibilă opțional ajută la îmbunătățirea performanței, precum și la aspectului mașinii.

VEZI DETALII

CONFIGUREAZA MODELUL TAU FOCUS

Modelul prezentat este Focus ST-Line

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Blue Ford Focus driving on a bridge

SUSPENSIE SPORT 

Cu suspensie special reglată pentru tracțiune îmbunătățită în timp ce conduci prin curbe, modelul Focus ST-Line oferă o experiență la volan îmbunătățită, inspirată din sportivitate.

Ford Focus parked outside of a shop

KIT COMPLET PENTRU CAROSESIE 

Kitul complet pentru caroserie al modelului Focus ST-Line conferă un design mai sportiv și mai inspirat de performanță. Setul complet de caroserie include bare de protecție față și spate de culoarea caroseriei, placări laterale.

FOCUS - TOATE VERSIUNILE

Specificatii tehnice (PDF)

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii