Apasă aici pentru a conversa cu asistentul virtual și pentru mai multe informații

FORD PUMA PROMOȚII PERSOANE FIZICE

PERSOANE FIZICE PERSOANE JURIDICE

 • Noul Puma Titanium mHEV 7 ani garantie si 3.99% dobanda
  Ford Focus

  Noul Ford Puma Titanium 1.0 Benzina mHEV 125 CP, cutie manuala

  Produs cu mandrie in Romania

  • Garantie complexa 7 ani in limita a 100.000 km**
  • Credit promo auto cu dobanda fixa in lei 3.99 %***

  Echipamente standard de ultima generatie:

  • Sistem SYNC4 cu ecran 12" cu functia touch si Navigatie
  • Aer conditionat automat
  • Pilot automat, Senzori de parcare spate
  • Cadran de bord digital 12.8”
  • Faruri cu tehnologie full LED
  • Asistenta pre-coliziune cu camera si franare post impact
  • Pornire motor din buton
  • Camera video pentru mers in marsarier

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice pentru modelul Puma Titanium 1.0 Benzina mHEV 125 CP, cutie manuala;

  *- Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program.

  Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile pana la data de 30.06.2024. Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Puma Titanium 1.0 Benzina mHEV 125 CP, cutie manuala, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 5.4  /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 121 – 122. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  ** Garantia complexa de 7 ani este compusa din garantia de baza/producator (2 ani) + garantia comerciala (5 ani, supusa termenelor si conditiilor Ford Protect).

  *** •  60 luni, avans 20%, dobanda 3.99% (cu asigurare) commission analiza 0 lei, commission administrare 90 lei, asigurare 0.12%.

   

  Model            Pret lei cu TVA    Avans %    Avans cu TVA    Suma finantata    Total dobanda %    Durata (luni)

  Noua Puma     109.950              20%           21.990                 87.960                    3.99%                       60

   

  Asigurarea de viață este oferită de Generali România Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN S.A., în calitate de Agent Auxiliar înregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiară cu numărul RAJ-502078. Obținerea produsului de credit nu este condiționată de încheierea asigurării: produsul de asigurare este opțional, creditul putând fi achiziționat fără asigurare, în condiții de costuri diferite, prezentate conform schemei de mai sus. Detalii privind oferta de asigurare de viață pot fi regăsite pe https://clicktime.symantec.com/15tStd62siGpWmwi4ao1W?h=V7bTYk0eNkeXZ-bsuQDPOPCiB47nhHjv4SxVFGE8ikM=&u=www.ucfin.ro/asigurari.

  Exemplu reprezentativ de calcul, produs cu Asigurare: În cazul creditului “Puma MCA”  (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate) în valoare de 87.960 Lei pe 60 luni, cu asigurare de viață cu primă de asigurare unică finanțată* (adăugată la valoarea creditului, rezultând o valoare împrumutată de 94.293,12 Lei ) dobândă anuală fixă este de 3,99% comision de analiză dosar 0 Lei (se percepe eșalonat pe durata creditului, în plați lunare, doar în cazul acordării creditului), comision lunar de administrare credit 90 Lei, valoarea ratei lunare 1.831,69 Lei (pentru rate egale, rata incluzând și costul asigurării de viață cu prima finanțată, de 0,12% din suma împrumutată înmulțită cu perioada de creditare) valoarea totală plătibilă 109.901,21 Lei, DAE 6.38% (calculat la valoarea totală împrumutată de 94.293,12 Lei). În calcul ratei a fost inclusă prima de Asigurare de viaţă finanțată.

   *Prima unică de asigurare de viață finanțată de Împrumutator este calculată ca procent de 0,12% din valoarea creditului de 87.960 Lei și înmulțită cu perioada de creditare de 60 luni. Costul finanțării de către Împrumutator a primei unice de asigurare de viață este 685,64 Lei, calculat prin aplicarea ratei dobânzii de 3,99% la valoarea din credit reprezentând prima unică de asigurare de 6.333,12 Lei finanțată de Împrumutator, rezultând o valoare împrumutată de 94.293,12 Lei.

   

  Prezenta nu valoreaza, conform legii, oferta de a contracta produse/servicii financiare din partea UniCredit Consumer Financing IFN S.A., putand fi modificată sau revocată în orice moment. Conform legii, oferta de produs sau serviciu financiar este cea valabilă la momentul înregistrării solicitării produsului/serviciului și, independent de elementele respectivei oferte, contractul se considera încheiat numai la data semnării sale formale sau, după caz, conform prevederilor legale aplicabile încheierii contractului la distanță”

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Oferta este valabila pana la 30.06.2024. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

Top