Apasă aici pentru a conversa cu asistentul virtual și pentru mai multe informații

FORD PUMA PROMOȚII PERSOANE JURIDICE

PERSOANE FIZICE PERSOANE JURIDICE

 • Noul Puma Titanium mHEV marja de la 0% + EURIBOR 3M
  Ford Focus

  Noul Ford Puma Titanium 1.0 Benzina mHEV 125 CP, cutie manuala

  Produs cu mandrie in Romania

  • Garantie complexa 7 ani in limita a 100.000 km**
  • Leasing financiar cu marja de la 0% +Euribor 3M***

  Echipamente standard de ultima generatie:

  • Sistem SYNC4 cu ecran 12" cu functia touch si Navigatie
  • Aer conditionat automat
  • Pilot automat, Senzori de parcare spate
  • Cadran de bord digital 12.8”
  • Faruri cu tehnologie full LED
  • Asistenta pre-coliziune cu camera si franare post impact
  • Pornire motor din buton
  • Camera video pentru mers in marsarier

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Oferta este adresata exclusiv persoanelor juridice pentru modelul Puma Titanium 1.0 Benzina mHEV 125 CP, cutie manuala;

  *- Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program.

  Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile pana la data de 30.06.2024. Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Puma Titanium 1.0 Benzina mHEV 125 CP, cutie manuala, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 5.4 – 5.6 /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 121 – 127. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  ** Garantia complexa de 7 ani este compusa din garantia de baza/producator (2 ani) + garantia comerciala (5 ani, supusa termenelor si conditiilor Ford Protect).

  *** Pentru calculul ratei de leasing lunare s-a avut in vedere urmatorul exemplu reprezentativ: pret de achizitie de  18450 Euro+TVA (21955.5 Euro TVA inclus) si un avans in valoare 4612.5 Euro+TVA (5488.88 Euro TVA inclus), cu o perioada de leasing de 60 luni; Rata Dobanzii (variabila) anuala: Euribor 3M de 3.892 % (indicele este plafonat la zero in cazul valorilor negative) + Marja de 0.99 % p.p., Suma Finantata 13837.5 Euro + TVA, adica 16466.63 Euro TVA inclus (Valoare Achizitie minus Avans) , valoare reziduala 1%  (184.5 EUR fara TVA, 219.55 EUR TVA inclus), comision analiza dosar 2.5% din pretul de achizitie al autovehiculului adica o valoare de 461.25 Euro + TVA (548.89 Euro TVA inclus), comision lunar de administrare 0.05% in valoare de 6.91 Euro + TVA ( 8.23 Euro, TVA inclus), taxa logistica in valoare de 190 Euro + TVA (226.10 Euro, TVA inclus), valoarea ratei lunare este de 263.54 Euro+TVA (313.61 Euro TVA inclus). Rata lunara contine prinicipal, dobanda si comision de administrare lunar. Pentru exemplul anterior s-a avut in vedere o metoda de rambusare prin rate de leasing egale. Valoarea in Euro a Ecotichetului variaza in functie de fluctuatia cursului de schimb Euro/Lei.  In calculul ratei lunare nu s-au inclus asigurarile CASCO si RCA, a caror achizitie va fi obligatorie conform contractului de leasing. TVA se va aplica in acord cu legislatia in vigoare. La data emiterii prezentei TVA aplicabil este de 19%. Informatiile de mai sus sunt oferite cu titlu indicativ, nu sunt opozabile pentru UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. si nu reprezinta un angajament al UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. cu privire la acordarea unei finantari.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Oferta este valabila pana la 30.06.2024. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

   

Top