Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Vehicule comerciale > NOUL TRANSIT AUTOSASIU

NOUL TRANSIT AUTOSASIU

Noul Ford Transit autosasiu este expresia suprema a flexibilitatii Transit. Camioneta poate fi personalizata pentru a se potrivi nevoilor specifice afacerii tale, fie ca ai nevoie de o platforma, o bena, un vehicul frigorific sau orice altceva. Indiferent de cerintele tale, acesta este cel mai rezistent, cel mai durabil si cel mai fiabil Transit autosasiu din totdeauna.

Adaptabil, durabil, eficient

Noul Ford Transit autosasiu  este biroul tau mobil. De aceea a fost special construit pentru confort si rezistenta, putere si eficienta, si, cel mai important, pentru fiabilitate.

Un tempomat adaptiv mai inteligent

Stabileste-ti propriul ritm cu ajutorul tempomatului adaptiv inteligent. Sistemul poate identifica limita de viteza predominanta si poate mentine automat viteza aleasa, in limita detectata. Tehnologia radar avansata scaneaza, detectand traficul mai lent din fata ta, si iti poate regla automat viteza, pentru a mentine o distanta presetata fata de vehiculul din fata. Cand traficul redevine fluid, vehiculul tau isi va relua viteza presetata.

Motoarele Ford EcoBlue TDCi

Dispunand de o gama de motoare diesel avansate Ford EcoBlue de 2 l noul Transit este mai puternic si mai eficient ca niciodata. Disponibil cu o gama de patru grupuri motopropulsoare, oferind o putere de pana la 185 CP, il vei gasi in mod garantat pe cel care corespunde nevoilor tale specifice. 

New Transit Chassis Cab interior LCD screen close up

Cheia catre o lume mai bine conectata

Noul Transit autosiasiu este acum disponibil cu un modem FordPass ConnectFordPass Connect 2020. Sistemul ofera o gama larga de avantaje inestimabile, inclusiv Wi-FiHotspot-ul Wi-Fi-2019 pentru pana la zece dispozitive, asadar tu si pasagerii tai puteti ramane mereu conectati. Datorita actualizarilor de trafic in directLive Traffic 2019, livrate direct in sistemul tau de navigatie SYNC 3, vei putea duce pasagerii acolo unde trebuie sa fie, la timp. Poti chiar sa monitorizezi starea de functionare a vehiculului tau si chiar sa verifici daca necesara intretinerea.

Un sistem care poate ajuta la protejarea pietonilor

Sistemul de asistenta pre-coliziune cu detectare a pietonilor utilizeaza un radar si o camera pentru a scana drumul din fata. In cazul unui pericol de coliziune cu un vehicul, un pieton sau un biciclist, sistemul te va avertiza. Daca nu reactionezi la timp, sistemul poate aplica in mod automat forta totala de franare pentru a ajuta la reducerea gravitatii unei coliziuni frontale, sau chiar la evitarea ei. Sistemul de asistenta la franarea de urgenta ajuta vehiculul sa atinga eficienta maxima de franare in cazul unei situatii de urgenta. Sistemul detecteaza presiunea care este aplicata  pe pedala de frana si mareste automat aceasta presiune, daca este cazul

 

New Ford Transit Chassis Cab side view

Caracteristici ale sasiu

 • Sasiul plat si rezistent permite montarea unei game largi de conversii
 • Patru optiuni de masa bruta a vehiculului, de la 3.100 kg la 4.700 kg 
 • Versiunea 350HD (pentru regim de lucru dificil) e destinata operatorilor care necesita o flexibilitate mai mare a capacitatii de incarcare, de pana la 7.000 kg masa bruta a vehicululu
 • Ampatamentul si dimensiunile consolei spate sunt potrivite pentru dimensiuni standard si non-standard ale caroseriei
 • Oglinzile laterale cu latime standard pot fi montate pe caroserii cu dimensiuni de pana la 2.170 mm. Oglinzile laterale late sunt disponibile pentru caroserii cu dimensiunea maxima legala de pana la 2.438 mm.
 • Cadru robust din otel presat, cu rezistenta ridicata la deformare si sectiune "in omega" inversata si inchisa (sectiune "in omega" dubla pentru modelele 350 HD si 470)
 • Puncte de montare a caroseriei integrate si console spate cu montaj cu bolturi, unde este cazul
 • Bara de inchidere fixata cu suruburi permite particularizarea lungimii sasiului fara a fi necesare operatii de sudura
 • Ca dotare standard, suspensii cu un centru de greutate ridicat, pentru a fi compatibile cu caroseriile mari
 • Conexiuni electrice pentru iluminare exterioara suplimentara, unde este cazul
 • Teava de esapament laterala

Caroserii si capacitate pana la 7 persoane

Cabina simpla si dubla - de la L1 la L5 (sasiu scurt, mediu, lung, extins si extra lung): spatiu pana la 7 persoane in cabina dubla; alege un autosasiu Transit cu cabina si poti configura un vehicul care sa fie construit aproape la comanda, pentru afacerea ta.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Ford Promotions

Promotii si oferte speciale

Profita acum

Te-ar putea interesa si

Top