Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Vehicule comerciale > NOUL TRANSIT AUTOSASIU

NOUL TRANSIT AUTOSASIU

Noul Ford Transit autosasiu este expresia suprema a flexibilitatii Transit. Camioneta poate fi personalizata pentru a se potrivi nevoilor specifice afacerii tale, fie ca ai nevoie de o platforma, o bena, un vehicul frigorific sau orice altceva. Indiferent de cerintele tale, acesta este cel mai rezistent, cel mai durabil si cel mai fiabil Transit autosasiu din totdeauna.

Adaptabil, durabil, eficient

Noul Ford Transit autosasiu  este biroul tau mobil. De aceea a fost special construit pentru confort si rezistenta, putere si eficienta, si, cel mai important, pentru fiabilitate.

New Transit Chassis Cab showing adaptive cruise control

Proiectat sa usureze munca

Noul Transit Autosasiu este complet echipat cu tehnologie avansata, pentru a te ajuta sa muncesti mai usor si mai eficient. De exemplu, servodirectia electrica se regleaza pentru a face virajele mai usoare la viteza redusa si mai ferme la viteza mare. In timp ce tempomatul adaptiv face calatoriile pe distante mari mai putin obositoare si mai economice. Iar cu modurile de condus selectabile – Normal, Drum Alunecos, Noroi/Santuri, Remorcare/Transport si EcoMode, poti regla manevrabilitatea vehiculului sa se potriveasca perfect cu sarcina de lucru.

Motoarele Ford EcoBlue TDCi

Dispunand de o gama de motoare diesel avansate Ford EcoBlue de 2 l noul Transit este mai puternic si mai eficient ca niciodata. Disponibil cu o gama de patru grupuri motopropulsoare, oferind o putere de pana la 185 CP, il vei gasi in mod garantat pe cel care corespunde nevoilor tale specifice. 

New Transit Chassis Cab interior LCD screen close up

Cheia catre o lume mai bine conectata

Ford Transit Autosasiu este acum disponibil cu un modem FordPass ConnectFordPass Connect 2020. Sistemul iti pune la dispozitie o serie de beneficii importante, inclusiv WiFi 4GHotspot-ul Wi-Fi-2019 pentru pana la 10 dispozitive si actualizari in timp real privind traficulLive Traffic 2019, direct pe sistemul tau de navigatie SYNC 3. In combinatie cu aplicatia smartphone FordPass Pro, vei putea sa verifici daca ai incuiat usile, si apoi sa le incui sau descui de la distanta. Poti, de asemenea, monitoriza starea a pana la 5 vehicule business conectate si chiar verifica daca este necesara intretinerea acestora.

Construit pentru a te tine in siguranta

De la alerte privind potentiale coliziuni, pana la sisteme inteligente care gestioneaza tractiunea si stabilitatea, siguranta ta este una dintre principalele noastre preocupari. Din acest motiv, Transit Autosasiu vine complet echipat cu tehnologii inteligente de asistenta pentru sofer si sisteme de securitate, toate proiectate pentru a te tine pe tine, vehiculul tau si incarcatura ta in siguranta.

New Transit Chassis Cab pre-collision assist graphic
New Ford Transit Chassis Cab side view

Versatilitate renumita

Ford Transit Autosasiu este renumit pentru versatilitatea si flexibilitatea sa. Disponibil in 4 variante optionale de masa bruta a vehiculului, este platforma ideala pentru o gama variata de conversii. Iar cu o sarcina maxima autorizata de pana la 2.683 kg, acest vehicul este proiectat sa usureze orice sarcina.

Noul Ford Ranger Autosasiu

Pentru industriile care se bazeaza pe vehicule robuste, de incredere si adaptabile, cel mai nou Autosasiu de la Ford este o platforma de conversii alternativa. Ranger este cel mai bine vandut pick-up din Europa si castigatorul premiului Pick-up-ul International al Anului 2020. Constructia solida cu caroseria pe cadru ofera o fundatie solida pentru conversii specializate de pana la 3.270 kg masa bruta, cu o capacitate de remorcare de 3.500 kg. Tractiunea 4x4 selectabila ofera abilitati off-road de exceptie. Pentru cele mai solicitante conditii, noul Ranger Autosasiu poate fi cea mai buna optiune de conversie.

Ford Ranger Autosasiu intr-o hala de fabrica

Caroserii si capacitate pana la 7 persoane

Cabina simpla si dubla - de la L1 la L5 (sasiu scurt, mediu, lung, extins si extra lung): spatiu pana la 7 persoane in cabina dubla; alege un autosasiu Transit cu cabina si poti configura un vehicul care sa fie construit aproape la comanda, pentru afacerea ta.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Ford Promotions

Promotii si oferte speciale

Profita acum

Te-ar putea interesa si

Top