Mustang Mach-E interior showing SYNC 4

UN NOU NIVEL DE CONECTIVITATE

FORD SYNC 4A

URMATOAREA GENERATIE A SISTEMULUI SYNC

Ford SYNC 4ASync - Mustang Mach-E este un sistem de comunicare si divertisment in masina, conectat la cloud, in prezent disponibil exclusiv pe modelul full-electric Mustang Mach-E. Conectivitatea la cloud permite SYNC 4A o planificare mai avansata a traseului si recunoasterea vocala conversationala. Totodata, cu functia de actualizare in timp real, masina ta este in continua evolutie. Iar datorita integrarii wireless cu smartphone-ul, gestionarii incarcarii vehiculului electric, noului ecran tactil de 15,5” si multor altor optiuni, vei beneficia de un cu totul alt nivel de conectivitate in masina ta. 

TEHNOLOGII NOI

Ecranul tactil de 15,5” cu optiunea de ecran divizat iti permite sa afisezi si sa gestionezi diverse functii simultan. SYNC 4A este prevazut cu o putere si viteza de procesare duble fata de generatia anterioara. Sistemul iti poate invata preferintele, poate adapta automat afisarea pe ecran si iti poate oferi sugestii utile in timpul calatoriei. 

NAVIGATIE CONECTATA

Functia de navigatie a sistemului SYNC 4A este in continua evolutie pentru a se potrivi nevoilor tale. Datele de navigatie de la bordul masinii sunt actualizate prin cloud. Conectivitatea la cloud permite obtinerea in timp real a informatiilor privind traficul, o planificare mai avansata a traseului, precum si accesul la o serie intreaga de informatii suplimentare, cum ar fi cele mai recente date meteo si cele mai potrivite locuri publice de incarcare pe traseu in functie de starea curenta de incarcare si autonomia estimata. 

SYNC4 navigation on screen
SYNC4 showing voice control

COMANDA VOCALA

SYNC 4A include cea mai avansata tehnologie de recunoastere vocala din cele pe care le-am avut pana acum. Datorita conectivitatii la cloud, vocabularul evolueaza constant. Asadar, poti folosi comenzile vocale intr-o maniera mai conversationala atunci cand ii ceri sistemului SYNC indicatii de deplasare, sa redea muzica sau cand doresti sa gestionezi vocal apelurile telefonice si mesajele text. 

Red All-electric Mustang Mach-E driving past lake on mountain road

URCA LA VOLAN

Mustang Mach-E, noul nostru SUV full-electric, va fi disponibil pentru precomenzi in Romania din luna mai 2021. Lasa in urma combustibilul si descopera o noua forma a libertatii.

DESCOPERA MACH-E

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii