CUM PUTEM AJUTA?

Home > Vehicule comerciale > RANGER RAPTOR > Caracteristici > Utilitate

Conceput pentru a merge peste tot

Noul Ford Ranger Raptor a fost proiectat cu precizie pentru a înfrunta cu ușurință terenurile cele mai provocatoare din lume. Un șasiu unic, din oțel slab aliat, de înaltă rezistență, a fost dezvoltat pentru a înfrunta provocările celor mai extreme condiții off-road. Garda la sol de 281 mm este combinată cu capacitatea de a trece și prin 850 mm de apă. De fapt, fiecare caracteristică este concepută pentru a te asigura că Ford Raptor oferă o experiență de condus off-road unică.

 

Ford Ranger Raptor with ladder frame chassis close up

Un războinic off-road

Șasiul unic, cu cadrul tip scară, al Ranger Raptor a fost reproiectat și întărit cu oţel slab aliat de înaltă rezistență (HSLA), pentru a satisface cerințele extrem de exigente ale condusului de performanță pe teren denivelat. Testat pe scară largă în unele dintre cele mai dure medii din lume, șasiul Ranger Raptor oferă duritate maximă și performanță înaltă.

Stă mândru

Obstacolele off-road nu sunt un pericol pentru Raptor. Garda la sol pune 281 mm între pick-up și orice îți stă în cale.

Ford Ranger Raptor parked in the middle of mountains
Ford Ranger Raptor towing a boat

Capacitate de remorcare impresionantă

Nu doar că vei înfrunta cu ușurință cele mai dificile provocări off-road, dar vei putea chiar transporta sau remorca cele mai mari și mai voluminoase încărcături.

Trece prin apă, fără să intre la apă

Raptorul merge acolo unde vehiculele mici nici nu îndrăznesc. De fapt, putând să traverseze ape cu o adâncime maximă de 850 mm, va dovedi ce poate atât pe uscat, cât și prin apă.

Ford Ranger Raptor wading through deep water
Ford Ranger Ranger close up on sports bar

Cere atenție

Barele sportive ale noului Ranger Raptor creează un profil atletic ce atrage atenția. Iar cu ajutorul unei lămpi integrate în partea superioară, acestea permit, de asemenea, accesul la spațiul de încărcare pe timpul nopții.

Cârlige de ancorare solide, pentru încărcături mai sigure

Aceste puncte de ancorare compatibile DIN te ajută să transporți orice în siguranță în partea din spate a lui Raptor.

Ford Ranger Raptor with open top showing tie down points
Ford Ranger Raptor showing lockable pickup box

Benă adaptabilă, care poate fi încuiată.

Bena lui Raptor poate transporta un europalet standard, sculele necesare activităţii tale sau tot ce-ți trebuie pentru o excursie de camping, în weekend. De asemenea, oferă numeroase modalități de a-ți asigura încărcătura, toate fiind conforme DIN: cârlige de fixare solide, un suport integrat pentru încărcătură și, pe anumite modele, șine exterioare din frânghie. Pentru securitate sporită și pentru că tu trebuie să stai liniștit, hayonul poate fi încuiat și descuiat manual.

Energie electrică, oriunde ai nevoie de ea

Unele mici detalii inteligente oferă ajutor în desfășurarea activităților, ca de exemplu priza electrică opțională de 240 V din habitaclu, neprețuită atunci când trebuie să încarci telefonul, tableta sau unelte cu acumulator.

Ford Ranger Raptor interior with 240V power socket close up
Top