FORD FOCUS ACTIVE

Aventuros atât la interior cât și la exterior. Robust și versatil. Elegant și sofisticat. Noul Focus Active a fost creat pentru oraș și construit pentru aer liber, cu detalii inspirate din SUV, care includ șine pentru acoperiș cu finisaje negre si mulaje pentru arcul roții și jante din aliaj de 17”, cu aspect distinctiv.

O poziție a condusului înălțată cu 30 mm îți oferă o prezență mai impunătoare pe șosea. Iar noua suspensie pentru drumuri accidentate înseamnă că noul Focus Active este la fel de confortabil în mediul rural ca și deplasarea pe autostrăzi sau o plimbare pe străzile orașului.

VEZI DETALII

CONFIGUREAZA MODELUL TAU FOCUS

Modelul prezentat este Focus Active

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Ford Focus in side view parked on a beach

SUSPENSII PENTRU DRUMURI ACCIDENDATE 

Focus Active este pregătit pentru aventură, cu suspensii speciale, reglate și concepute pentru suprafețe și condiții de vreme dificile.

Ford Focus parked next to the building

KIT PENTRU CAROSERIE EXTERIOARĂ 

Kitul complet pentru caroserie al noului Focus Active oferă o senzație robustă, în aer liber. Inclusiv bare de protecție frontale și posterioare cu finisaj negru, șine pentru acoperiș, placări laterale și mulaje pentru arcul roții.

Interior of a Ford Focus

INTERIOR ACTIVE 

Elementele de design interior Focus Active includ cusături albastre contrastante pe finisajele scaunelor și pe bord, precum și un detaliu al plafonului în culoarea Crem deschis. 

Front grille of a Ford Focus

GRILĂ DISTINCTIVĂ 

Noua grilă frontală Focus Active are un nou design perforat cu inserții negre, care subliniază caracterul robust, exterior.

Ford Focus parked by a lake in late evening sun

SINE DE PLAFON DE CULOARE NEAGRĂ

Pentru un plus de stil și flexibilitate. Șinele de acoperiș cu finisaj negru ale Focus Active reprezintă baza pentru o gamă de accesorii pentru transportul pe acoperiș, de la cutii de acoperiș până la suporturi pentru schiuri și biciclete.

Close up of a front wheel of a Ford Focus

ROȚI EXCLUSIVE ACTIVE

Roțile exclusive pentru modelul Active de 17” din aliaj ușor oferă performanțe optime, îmbunătățind în același timp caracterul robust la exterior al mașinii.

 

FOCUS - TOATE VERSIUNILE

Specificatii tehnice (PDF)

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii