CUM PUTEM AJUTA?

Home > Cumpara > Alege modelul tau > Promotions Showroom > Campania 6 Luni Fara Friji Vehicule Comerciale
Ford CV Range

Ford Vehicule Comerciale

In timp ce toata lumea isi reia activitatea, noi, la Ford suntem mandri ca nu ne-am oprit si ca am fost  mereu alaturi de cei care pun in miscare economia. Impreuna impartasim succesele, construim si ne reinventam.

Astazi, mai mult decat oricand, iti oferim puterea sa iti duci afacerea mai departe prin oferta noastra speciala: 6 luni Fara Griji! Iti sustinem afacerea prin amanarea platii primelor 6 rate si printr-o dobanda de 0%. Mai mult, pentru ca vehiculele de care ai nevoie sa fie in deplina siguranta, iti oferim si garantie extinsa de pana la 4 ani, in limita a 200.000 km.

La fel ca si pana acum, afacerea ta este si va fi importanta pentru noi. Suntem onorati sa va sustinem!

Ford Vehicule Comerciale! Pilonul afacerii tale!

 

Termeni si conditii in paginile de promotiiOferta “Programul 6 luni Fara Griji” pentru vehicule comerciale (Transit, Custom, Ranger):

- 6 luni amanarea ratelor

- 0% dobanda

- garantie extinsa de pana la 4 ani, in limita a 200.000 km

Rezerva oferta

 

Ford, pilonul afacerii tale!

Detalii complete pentru campania “6 Luni Fara Griji” se regasesc in pagina de promotie.

Vom continua sa monitorizam felul in care lucrurile progreseaza si sa respectam recomandarile oficiale pentru ca tu sa fii in siguranta. Masurile pot varia in functie de locatie, disponbilitate si legislatia locala. Contacteaza dealerul tau in prealabil pentru a afla cele mai recente informatii.

Hai sa pornim din nou la drum!

Top