Home > Cumpara > Exploreaza > Tehnologie > Conectivitate > Ford SYNC
Ford SYNC 3 technology

Ramai conectat cu tehnologia Ford

Tehnologia Ford SYNC te ajuta sa ramai conectat in siguranta si destins in timp ce conduci. Doar folosindu-ti vocea este posibil sa faci multe lucruri; de la efectuarea si preluarea apelurilor telefonice pe telefonul mobil, pana la gasirea evenimentelor din apropiere si ascultarea muzicii preferate.

Noul sistem SYNC 3 a dezvoltat aceasta capacitate, adaugand gesturile familiare de apasare si glisare utilizate in cazul telefoanelor inteligente, comenzi vocale mai intuitive si functionalitate mai buna. Astfel, poti avea mainile pe volan si privirea atenta la carosabil.

Ai deja SYNC? 

Lansam periodic actualizari ale sistemului. Acestea includ imbunatatiri ale performantei si modificari recente ale hartilor, cum ar fi taxele de autostrada, parcarile auto si benzinariile. Verifica aici daca utilizezi cel mai recent software.

Ford SYNC3

Ford SYNC 3

SYNC 3 dispune de un ecran tactil color, fie de 6.5", fie de 8", care foloseste gesturi de „ciupire si glisare”, pentru o navigare mai intuitiva. De asemenea, iti poti folosi si vocea pentru a efectua apeluri telefonice, pentru a controla mediile de divertisment si chiar si pentru a introduce o destinatie in sistemul tau de navigatie. Este usor de utilizat si suficient de inteligent pentru a recunoaste comenzile vocale conversationale, cum ar fi „Am nevoie de combustibil”.

Ford AppLink

Ford SYNC cu Applink iti conecteaza ireprosabil telefonul inteligent cu vehiculul. Iti permite sa accesezi aplicatiile prin intermediul comenzilor vocale, al comenzilor de pe volan sau al unui ecran tactil sofisticat. Ca urmare, poti ramane conectat in conditii de siguranta, informat si relaxat in timp ce sofezi. Consulta catalogul Applink pentru a vizualiza aplicatiile disponibile.

Catalog AppLink

Ford Applink
Ford SYNC2

Ford SYNC 2

Ford SYNC 2 cu comanda vocala si touchscreen adduce in plus un ecran tactil color de 8 inch pentru control intuitiv al functiilor cheie precum telefon, audio, climatizare si navigatia optionala, prin comenzi vocale sau atingere.

Exploreaza SYNC 2

Ford SYNC

Sistemul Ford SYNC iti permite sa gestionezi apeluri mobile hands-free, sa citesti mesaje pe care le primesti sau sa controlezi vocal sistemul audio. Caracteristica AppLink iti ofera control vocal asupra aplicatiilor populare pentru Android sau IOS. Asculta audiobook-uri, Spotify si multe altele. Ford Sync aduce si asistenta de urgenta care contacteaza serviciile de urgenta automat in cazul unui accident si le ofera informatii cheie precum coordonatele tale.

Exploreaza Ford SYNC

Ford SYNC
Top