Home > Cumpara > Exploreaza > Tehnologie > Conectivitate > Ford SYNC
Ford SYNC 3 technology

 Conecteaza-te cu masina ta ca niciodata pana acum

Tehnologia Ford SYNC

Tehnologia Ford SYNC iti permite sa gestionezi o serie de functii conectate ale vehiculului. Prin intermediul ecranului tactil sau folosind comenzi vocale foarte simple, poti controla totul, de la apeluri telefonice și mesaje text, pana la sistemul de navigatie al vehiculului sau redarea muzicii preferate.

Noul sistem Ford SYNC 4A

Ford SYNC 4A este un sistem de comunicare si divertisment in masina, conectat la cloud, in prezent disponibil exclusiv pe modelul full-electric Mustang Mach-E. Conectivitatea la cloud permite SYNC 4A o planificare mai avansata a traseului si recunoasterea vocala conversationala. Totodata, cu funcția de actualizare in timp real, maaina ta este in continua evolutie. Iar datorita integrarii wireless cu smartphone-ul, gestionarii incarcarii vehiculului electric, noului ecran tactil de 15.5” si multor altor optiuni, vei beneficia de un cu totul alt nivel de conectivitate in masina ta prin SYNC 4A. 

Exploreaza Ford SYNC 4A

Ford Applink
Ford SYNC3

Ford SYNC 3

SYNC 3 dispune de un ecran tactil color, fie de 6.5", fie de 8", care foloseste gesturi de „ciupire si glisare”, pentru o navigare mai intuitiva. De asemenea, iti poti folosi si vocea pentru a efectua apeluri telefonice, pentru a controla mediile de divertisment si chiar si pentru a introduce o destinatie in sistemul tau de navigatie. Este usor de utilizat si suficient de inteligent pentru a recunoaste comenzile vocale conversationale, cum ar fi „Am nevoie de combustibil”.

Exploreaza Ford SYNC 3

Ford SYNC 2

Ford SYNC 2 cu comanda vocala si touchscreen adduce in plus un ecran tactil color de 8 inch pentru control intuitiv al functiilor cheie precum telefon, audio, climatizare si navigatia optionala, prin comenzi vocale sau atingere.

Exploreaza SYNC 2

Ford SYNC2
Ford SYNC

Ford SYNC

Sistemul Ford SYNC iti permite sa gestionezi apeluri mobile hands-free, sa citesti mesaje pe care le primesti sau sa controlezi vocal sistemul audio. Caracteristica AppLink iti ofera control vocal asupra aplicatiilor populare pentru Android sau IOS. Asculta audiobook-uri, Spotify si multe altele. Ford Sync aduce si asistenta de urgenta care contacteaza serviciile de urgenta automat in cazul unui accident si le ofera informatii cheie precum coordonatele tale.

Exploreaza Ford SYNC

Top