Home > Cumpara > Exploreaza > Tehnologie > Conectivitate > Conectivitate FordPass
FordPass hand with mobile showing FordPass app
FordPass Connect - close up on hand and mobile with FordPass app

Noul modem FordPass Connect iti face calatoriile mai usoare

Noul modem FordPass Connect iti face calatoriile mai usoare. Descopera o serie de functii in vehiculul tau si pe telefonul tau, care functioneaza sinergic, pentru a te mentine conectat, fara efort, la fiecare calatorie.

Functiile cheie includ:

Informatii privind pericolele localeFordPass Connect Live Traffic 1/2020

FordPass Connect te poate avertizaTooltip despre pericolele locale legate de condus, cum ar fi lucrari rutiere, obiecte aflate pe carosabil sau chiar despre existenta unui vehicul defect aflat in fata. Masina ta Ford primeste informatii de la alte vehicule conectate din apropiere, precum si de la alte surse locale, cum ar fi baza de date a incidentelor publice. Daca vehiculul tau are informatii cu privire la un pericol ce se apropie, pe afisajul digital va aparea un avertisment care va indica tipul de pericol si distanta fata de tine. Acest lucru iti permite sa fii in alerta si, daca este necesar, sa gasesti o ruta alternativa.

FordPass Connect - a close up on car panel with local hazard info
FordPass Connect - person driving a car

Informatii actualizate despre trafic

Live TrafficFordPass Connect Live Traffic 1/2020 imbunatateste sistemul de navigatie SYNC 3 prin actualizari de trafic in timp real. Acesta este cel mai precis si actualizat sistem de navigatie Ford si include informatii despre toate drumurile si nu doar despre cele majore. Tehnologia regleaza apoi ruta ta recomandata in functie de conditiile de trafic, ajutandu-te sa ajungi la destinatie la timp si mai relaxat.

Mai multa liniste

Lansat pe noul Ford Focus, eCallFordPass eCall este o caracteristica de siguranta proiectata sa reduca timpul dintre un accident serios si primirea de asistenta din partea serviciilor de urgenta. In cazul unui accident, FordPass Connect poate efectua automat un apel eCall catre serviciile de urgenta si le poate furniza locatia vehiculului tau. Poti de asemenea apasa un buton SOS in masina pentru a contacta serviciile de urgenta direct daca esti martorul unui accident sau ai nevoie de asistenta de urgenta.

FordPass Connect - detail of Ford ceiling panel
FordPass Connect - family in a car

Conectivitate fara efort

Cu un hotspot Wi-Fi in masina oferind viteza de pana la 4G LTEFordPass 4G WiFi 1/2020, nu ai nevoie sa folosesti datele mobile ale telefonului tau pentru a ramane online. Poti conecta fara efort pana la 10 dispozitive la hotspot-ul Wi-Fi gratuit timp de 3 luni in limita a 3GB de date. Dupa, poti cumpara un pachet de date pentru o zi, o luna sau chiar un an de la Vodafone. Verifica compatibilitatea vehiculului tau.

Noul modem FordPass Connect iti face calatoriile mai usoare

Descopera o serie de functii in vehiculul tau si pe telefonul tau, care functioneaza sinergic, pentru a te mentine conectat, fara efort, la fiecare calatorie.

Raport privind combustibilul

Raportul privind combustibilul este o caracteristica FordPass ce te ajuta sa monitorizezi eficienta condusului cu ajutorul unei situatii lunare a consumului de combustibil. Raportul analizeaza datele de la modemul FordPass Connect al vehiculului tau, pentru a iti arata lucruri precum costul total estimat al combustibilului pentru luna respectiva. Dupa ce ai primit mai multe rapoarte privind combustibilul, poti incepe sa compari datele de la luna la luna, printr-un grafic afisat in cadrul aplicatiei. 

Ford Puma driving in city
FordPass Connect - red Ford car driving on motorway

Calatoriile mele

„Calatoriile mele” este o caracteristica FordPass care iti poate inregistra calatoriile si iti poate oferi informatii personalizate despre modul in care iti poti optimiza tehnica de condus. 

Fiecare calatorie este monitorizata si stocata, permitandu-ti sa faci comparatii in functie de distanta, durata si multe altele. Poti sa iti inregistrezi calatoriile in categorii personale sau de afaceri si sa exporti datele. 

Aplicatia poate oferi, de asemenea, feedback util pentru un condus mai eficient, aratandu-ti de exemplu: unde ai franat prea brusc, ai accelerat prea repede sau ai luat virajele prea strans.

Ford Kuga Plug-in Hybrid

Daca detii un Ford Kuga Plug-in Hybrid nou, ai acces prin smartphone si FordPass Connect la o gama larga de caracteristici utile ale vehiculului. 

Cu ajutorul rubricii speciale caracteristici vehicul PHEV din cadrul aplicatiei FordPass, poti vizualiza starea curenta a vehiculului, inclusiv nivelul de incarcare a bateriei si autonomia. De asemenea, poti seta preferinte pentru notificarile legate de vehiculul PHEV.

Jurnalul de calatorie si incarcare iti permite sa monitorizezi tehnica de condus si modul de utilizare a energiei. De asemenea, poti localiza prin aplicatie cele mai apropiate statii publice de incarcare, poti seta orele preferate de incarcare la domiciliu si poti chiar pregati temperatura habitaclului pentru anumite ore de plecare.

FordPass Connect - close up on hand and mobile with FordPass app
FordPass Connect - woman sitting in a car with frosted up window

Porneste-ti motorul de oriunde

Acum, la noile modele cu transmisie automata (exceptie Ranger fabricat inainte de toamna lui 2020) poti utiliza telefonul pentru a porni motorul masinii din confortul casei tale, al biroului sau de oriunde altundeva. Asta te ajuta sa te asiguri ca masina este degivrata, incalzita si gata de drum atunci cand ai nevoie. Aceasta functie blocheaza, de asemenea, in mod automat, portierele, atunci cand motorul este pornit, iar vehiculul inca mai are nevoie de cheia ta inainte de a putea fi condus. 

Incuiere si descuiere de la distanta

Prin intermediul aplicatiei FordPass, acum iti poti incuia sau descuia masina de la distanta. Aceasta caracteristica simpla presupune faptul ca nu va fi nevoie sa te deplasezi pana la masina atunci cand ai uitat daca ai incuiat usile. Iar daca vrei sa oferi acces unui prieten sau membru al familiei in masina de la distanta, poti face asta simplu prin intermediul aplicatiei.

FordPass Connect - blue Ford with superimposed mobile phone icon
FordPass Connect - man in a car park searching for a car

Nu mai uiti niciodata unde ai parcat

Gaseste usor drumul inapoi la masina atunci cand ai uitat unde ai parcat. O harta in aplicatia FordPass iti arata locatia exacta a masinii.

 

Monitorizarea Vehiculului de la Distanta

Asigura-te ca masina ta e gata de drum

Cu caracteristica Vehicle Status, poti verifica cu usurinta nivelul de combustibil, presiunea in pneuri si kilometrajul inainte sa pleci la drum, in aplicatia FordPass.

FordPass Connect - man next to Ford car checking his phone
Roadside assistance person checking tyre on car

Ajutor atunci cand ai cea mai mare nevoie

Daca ai nevoie de ajutor ca urmare a unei defectiuni sau a unui accident, aplicatia FordPass iti permite sa contactezi serviciile de asistenta rutieraTooltip si sa le comunici localizarea ta exacta. Daca ai activat un modem FordPass Connect, poti, de asemenea, partaja starea de functionare a vehiculului tau iar, pentru mai multa liniste, poti chiar sa urmaresti localizarea vehiculului tau de recuperare si sa vezi o ora estimata de sosire.

Alerte privind starea vehiculului

Poti primi alerte privind starea vehiculului direct pe smartphone. Aplicatia iti poate spune, printre altele, cand sa schimbi uleiul, cand s-a defectat un bec sau cand se supraincalzeste motorul. Alertele iti vor spune problemele exacte si iti vor recomanda actiunea potrivita. In plus, poti apela asistenta rutiera sau face o programare service online la dealerul tau, direct din aplicatie.

FordPass Connect - man checking his phone

Activare FordPass Connect

Te rugam sa vorbesti cu dealerul tau Ford despre activarea FordPass Connect atunci cand ridici vehiculul.

Alternativ, il poti activa singur.

Odata activat, poti avea hotspot Wi-Fi, caracteristici de la distanta, actualizari de trafic in timp real si multe altele.

Exploreaza FordPass Connect FAQ

Ford Pass App

Deplaseaza-te mai inteligent

Descopera FordPass Descarca Aplicatia

Top