CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Cumpara > Exploreaza > Tehnologie > Confort si functionalitate > Ford si B&O PLAY
Ford and B&O

FORD SI B&O.

acum muzica te va pune cu adevarat in miscare.

Un playlist cu piese bine alese poate schimba profund experienta ta la volan. Mai ales daca o asculti la un sistem audio premium. Noua colaborare dintre Ford si B&O se va traduce intr-o sonorizare superba, care sa iti acompanieze drumurile cu masina.

Press play on the perfect partnership

Apasa „play” pentru parteneriatul perfect

Colaborarea dintre Ford si B&O reprezinta o potrivire naturala pentru ambele marci, pasionate de dezvoltarea produselor ingenioase si inovatoare, care inspira libertate si miscare. Impreuna, Ford si B&O imbunatatesc experienta de condus si ofera muzica preferata soferilor si pasagerilor din intreaga lume. 

Avand la baza o bogata mostenire, de 90 de ani, produsele audio Bang & Olufsen ofera calitate fara compromisuri a preciziei sunetului si design-uri emblematice ce se integreaza intuitiv in viata oamenilor – acasa sau la drum.

Iesi la o plimbare. Pune-te in armonie cu muzica.

Solutiile audio B&O de inalta calitate sunt special adaptate pentru fiecare model Ford, asigurandu-se ca toti cei prezenti in masina se pot bucura de aceeasi experienta audio captivanta. Conducerea unei masini Ford cu B&O este mai emotionanta, calatoriile transformandu-se in explorari iar condusul devenind o evadare din rutina.

B&O audio solutions
Top