Home > Cumpara > Exploreaza > Tehnologie > Confort si functionalitate > Ford si B&O PLAY
Ford and B&O

FORD SI B&O.

acum muzica te va pune cu adevarat in miscare.

Un playlist cu piese bine alese poate schimba profund experienta ta la volan. Mai ales daca o asculti la un sistem audio premium. Noua colaborare dintre Ford si B&O se va traduce intr-o sonorizare superba, care sa iti acompanieze drumurile cu masina.

Press play on the perfect partnership

Apasa PLAY pentru parteneriatul perfect

Ford se mandreste cu faptul ca este furnizorul exclusiv al soluțiilor audio premium B&O pentru masini.

Colaborarea dintre Ford si B&O este o potrivire naturala pentru ambele marci, pasionate de dezvoltarea de produse ingenioase si inovatoare, care inspira libertate si permit oamenilor sa isi ia cu ei muzica. Noua relatie duce la o prelungire pozitiva a solutiilor audio de inalta calitate de la B&O, realizate special pentru habitaclul fiecarui model. 

Ancorate in mostenirea de 90 de ani a marcii Bang & Olufsen, produsele contemporane de la B&O se concentreaza pe design, performanta si calitatea executiei, folosind materiale adecvate si naturale pentru a asigura experiente audio de inalta calitate, care sa se integreze intuitiv in vietile utilizatorilor – indiferent daca acestia sunt acasa sau pe drum.

Lesi la o plimbare cu masina. Lasa-te cuprins de muzica.

Solutiile audio B&O pentru Ford vor oferi o sonorizare personalizata pentru fiecare model, cu scopul de a imbunatați experienta utilizatorului, transformand un blocaj in trafic de 20 de minute sau o calatorie de 20 de zile intr-o noua descoperire a muzicii, a destinatiilor si a ideilor. Condusul unui model Ford cu B&O va fi o experienta mai incarcata de emotie, transformand calatoriile in explorari si navetele in escapade minunate.

Descopera si alte tehnologii remarcabile oferite de Ford

B&O audio solutions

Disponibil pentru

Top