CARACTERISTICI TRANSIT COURIER

Mai mare. Mai îndrăzneț. Mai bun. Ford Transit Courier a fost complet reproiectat pentru a depăși toate limitele. Cu o capacitate mai mare, un interior condus de tehnologie și un stil îmbunătățit, este gata să treacă la treabă.

Ford Transit Courier parked in nature

UTILITATE

Ford Transit Courier loadspace

SPAȚIU DE ÎNCĂRCARE IMPRESIONANT

Reproiectat să maximizeze capacitatea de încărcare. Cu o lățime de peste 1,2 m între pasajele roților, în Transit Courier pot încăpea acum doi europaleți la nivelul podelei. În timp ce lămpile cu LED pentru compartimentul de încărcare oferă o vizibilitate clară a spațiului tău de încărcare.

PERETE DESPĂRȚITOR DE ÎNCĂRCARE

O trapă utilă, opțională, în peretele despărțitor utilizează spațiul de sub scaunele din față, oferind Transit Courier o lungime maximă de încărcare de 2,6 m. Îți oferă libertatea de a transporta o încărcătură mai mare pe care ar putea fi necesar să o transporți ocazional.

Ford Transit Courier loadspace bulkhead
Fort Transit Courier security locks

SIGURANȚĂ

Disponibil cu o serie de soluții de securitate aprobate de fabrica Ford. Cu o alarmă volumetrică și perimetrală, alerte telematice, încuietori antifurt, încuietori cu cârlig și încuietori blindate, tratăm securitatea la fel de serios ca și tine.

Transit Courier Interior Side Cockpit

CONFORT ȘI COMODITATE

Ford Transit Courier touchscreen

CONECTIVITATE

Ford SYNC 4 touchsreen

ECRAN TACTIL SYNC 4 DE 8”

Ecranul tactil central SYNC 4 de 8” te menține conectat. Cu tehnologii avansate de asistență pentru șofer. Suport pentru Apple CarPlay și Android Auto. Și comandă vocală pentru apeluri hands-freeDon’t drive while distracted.

FORD PRO TELEMATICS

O gamă de instrumente pentru productivitate, alerte și informații despre sănătatea vehiculului pentru a maximiza timpul de funcționare pentru șoferi și managerii de flote. Astfel, poți ține cu ușurință evidența modului în care furgoneta ta funcționează, a locației și a utilizării acesteiaTelematics Ford Pro.

Explore Ford Telematics

Ford Transit Courier Ford Pro Telematics
Person using FordPass app

FORDPASS PRO

Indiferent dacă lucrați cu un vehicul sau gestionați până la cinci, FordPass Pro vă oferă instrumentele necesare pentru a le menține sănătoase, sigure și în stare bună de funcționare. Aplicația gratuită vă permite să vizualizați locația și starea de sănătate a vehiculului dvs., să blocați sau să deblocați de la distanță ușile, să gestionați programele de reîncărcare și multe alteleFordPass Connect FordPass App.

Explore FordPass Pro

Ford Transit Courier on the road

EXPERIENȚA CONDUSULUI

Ford Transit Courier in red

MOTOARE

Eficiența se află în centrul motoarelor noastre. Oprirea-pornirea automată oprește motorul atunci când vehiculul staționează și pornește din nou atunci când este necesar. Toate acestea menținând în același timp o sursă de alimentare pentru funcții esențiale, cum ar fi farurile, aerul condiționat, radioul și sistemul Ford SYNC 4.

CAMERĂ RETROVIZOARE

Camera digitală retrovizoare oferă vedere în spatele vehiculului pentru o vizibilitate optimă zi și noapte. Ușurează identificarea altor vehicule, bicicliști și pietoni - chiar și atunci când obiectele îți stau în cale.

Rear view camera
Rear view camera

RATING DE SIGURANȚĂ PLATINUM

Sistemele avansate de asistență pentru șoferi (ADAS) ale Transit Courier au fost recunoscute cu cel mai mare rating de siguranță „Platinum” de către Euro NCAP. Noul Transit Courier oferă trei pachete ADAS, permițându-ți să alegi nivelul potrivit de tehnologie de asistență la conducere pentru a-ți satisface nevoile. 

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii