CUM PUTEM AJUTA?

Home > Vehicule comerciale > TRANSIT COURIER > Caracteristici > Confort si functionalitate

Confort si functionalitate

Interiorul noului Transit Courier combina designul ultramodern cu tehnologii bine gandite pentru a oferi o experienta de condus confortabila si convenabila. Adaugarea conectivitatii SYNC 3 avansate permite controlul fara efort al telefonului, navigatiei, divertismentului si altele. In timp ce sistemele inteligente, inclusiv farurile automate, stergatoarele cu senzori de ploaie si functia Ford EasyFuel te ajuta sa ai o zi mai usoara.

SYNC 3. Hands-free, fara efort

Ford SYNC 3 este un sistem avansat care iti permite sa ramai conectat si sa iti controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie. Controleaza-l fie prin comenzi vocale sau prin intermediul ecranului tactil color de 6” cu gesturi de ciupire si glisare, pentru navigare intuitiva. Functia Live TrafficSYNC 3 Live Traffic te poate ajuta sa eviti ambuteiajele. Poti chiar sa accesezi o lista cu restaurantele locale spunand “Imi este foame”.

Un loc sigur pentru toate dispozitivele tale

Sistemul de andocare e conceput pentru a-ti tine dispozitivul de navigare prin satelit, telefonul inteligent sau player-ul MP3 si are un port USB.

Ford Transit Courier eatc controls in detail

Regleaza temperatura ideala pentru tine si pasager

Cu ajutorul dotarii optionale Sistemul de control electronic automat al temperaturii cu zona dubla de control (DEATC), poti selecta temperaturile pe care tu si pasagerul din fata le preferati fiecare, iar sistemul le va mentine cu ajutorul Sistemului avansat de climatizare.

Sistemul Ford Easy Fuel pentru alimentare fara probleme

Aceasta tehnologie utila face imposibila alimentarea gresita a masinii, deoarece duza pompei nu se va potrivi. Mai mult, datorita faptului ca sistemul Ford Easy-Fuel e un sistem fara buson, nu va mai trebui sa pui mana vreodata pe un buson murdar.

Ford Transit Couriier Easy-Fuel
Ford Transit Courier Quickclear heated windscreen

Curata parbrizul rapid cu Quickclear

Aceasta dotare inteligenta e creata pentru a-ti permite sa pornesti rapid in diminetile geroase. Trebuie doar sa atingi un buton si filamente extrem de subtiri se supraincalzesc, pentru a curata parbrizul de gheata, ceata si abur, precum si pentru a ajuta la dezghetarea stergatoarelor. Sistemul actioneaza in cateva secunde, chiar si la temperaturi negative.

Spatii de depozitare utile peste tot

Noul Transit Courier este plin de spatii de depozitare utile. De exemplu, raftul de depozitare superior face ca tot ce-ti trebuie sa fie la indemana, iar consola centrala spatioasa poate adaposti o mapa A4 sau un laptop mic. Exista, de asemenea, un spatiu de depozitare convenabil sub scaun, pentru obiecte de valoare. Iar torpedoul cu capac si cele doua suporturi pentru pahare te ajuta sa gasesti spatiu pentru toate.

Ford Transit Courier stowage space and cup holders
Automatic window wipers

Stergatoare care se regleaza automat, in functie de ploaie

Stergatoarele de parbriz cu senzor de ploaie se activeaza in secunda cand detecteaza stropi de apa pe parbrizul autovehiculului, iar apoi isi regleaza viteza pentru a face fata oricaror conditii meteo. Poti alege din mai multe niveluri de sensibilitate, care determina cat de multa umiditate trebuie sa se acumuleze inainte ca stergatoarele sa se activeze.

Faruri care se aprind automat, cand este necesar

Farurile automate sunt prevazute cu senzori care detecteaza lumina cand incepe sa se intunece sau la schimbarea brusca a conditiilor de iluminare. De exemplu, cand intri intr-un tunel. Atunci se activeaza farurile cu actionare automata, ce pot face condusul mai simplu si mai sigur.

New Ford Transit Courier Auto-headlights in detail
New Ford Transit Courier mirrors

Oglinzi care se pot proteja singure

Pentru a evita deteriorarea accidentala, oglinzile laterale rabatabile electric se pliaza catre interior, dupa ce ai parcat. Cand sunt rabatate, oglinzile protejeaza de asemenea, elegantele indicatoare integrate.

Top