Home > Autoturisme > C-MAX > Caracteristici > Performanta si eficienta

Performanta

C-MAX e actionat de o gama de motoare avansate si extrem de eficiente. Benzina sau motorina? Tu alegi. Si datorita gamei largi de capacitati si randamente de putere diferite, cu siguranta vei gasi motorul care se potriveste fix nevoilor tale.

Profiti la maximum de motor

Motorul revolutionar pe benzina EcoBoost de 1 litru, cu 3 cilindri, dezvolta 125 CP. Aceasta este puterea la care te-ai astepta de la un motor obisnuit de 1,6 litri, insa cu un consum mai redus de combustibil si un nivel al emisiilor de CO2 mai scazut. Motorul international al anului timp de trei ani consecutiv.

Putere si eficienta fara compromis Motorul EcoBoost de 1,5 litri pe benzina este o noua adaugire la gama EcoBoost. Motorul a fost redus in mod inteligent de la modelul EcoBoost de 1,6 litri, pentru a asigura un nivel mai redus al emisiilor si o economie de combustibil mai mare… fara a compromite puterea si manevrabilitatea. Disponibil in: variante de 150 CP cu transmisie automata si cu transmisie manuala cu 6 trepte de viteze sau de 182 CP cu transmisie automata.

O noua optiune de motor diesel

Motorul TDCi de 1,5 litri este disponibile fie intr-o variant de 95 CP, fie in una de 120 CP. Ambele variante, maximizeaza economia de combustibil si minimizeaza emisiile. Acest motor este disponibil, in prezent, cu o transmisie manuala cu 6 trepte de viteza si ca varianta de 120 CP cu transmisie automata.

Diesel engine
Low emission diesel power

Putere diesel cu emisii reduse

Motorul diesel de 2,0 litri este, de asemenea, nou si poate dezvolta 150 CP cu transmisie automata si cu transmisie manuala cu 6 trepte de viteze sau 170 CP cu transmisie automata.

Top