UTILITATE

Ford Tourneo Connect showing spacious interior seating

5 SAU 7 LOCURI

Cu două sau trei rânduri de scaune, este loc din belșug pentru toată lumea. Atât varianta obișnuită, cât și varianta lungă Grand a modelului Tourneo Connect sunt disponibile cu opțiuni de 5 sau 7 locuri.

Ford Tourneo Connect showing flexible seating

SCAUNE FLEXIBILE

Toate scaunele din spate ale modelului Tourneo Connect pot fi pliate, rabatate înainte sau scoase. Scaunul pasagerului din față poate fi, de asemenea, rabatat pentru a ajuta la transportul încărcăturilor foarte lungi de până la 3,0 m*.

CONFORT & FUNCȚIONALITATE

MOTORIZĂRI

EXPERIENTA LA VOLAN

TRACȚIUNE INTEGRALĂ

Tracțiunea integrală opțională* a modelului Tourneo Connect oferă încredere la volan în condiții schimbătoare. Sistemul poate determina cât cuplu să distribuie pe fiecare osie, pentru a asigura o manevrabilitate excepțională și o stabilitate îmbunătățită.

Ford Tourneo Connect profile view in motion

TEMPOMAT ADAPTIV, INTELIGENT, CU FUNCȚIE DE CENTRARE PE BANDĂ

Setează viteza dorită de deplasare, iar sistemul va menține automat o distanță prestabilită față de vehiculul din față, în cazul în care traficul scade sub viteza dorită de deplasare. Asistența pentru centrarea pe bandă te poate ajuta, de asemenea, să rămâi într-o poziție predefinită pe banda.

ILUMINAT ADAPTIV CU AJUTORUL FARURILOR DINAMICE CU LEDURI

Iluminatul adaptiv frontal al Tourneo Connect optimizează lumina farurilor pentru a se potrivi condițiilor specifice de conducere. Se adaptează pentru autostrăzi, orașe sau drumuri de țară, precum și pentru parcare și viraje. 

Ford Tourneo Connect showing dynamic LED headlights
Ford Tourneo Connect showing the traffic sign recognition functionality in action

LIMITATOR DE VITEZĂ AJUSTABIL, CU OPȚIUNEA DE RECUNOAȘTERE A INDICATOARELOR RUTIERE 

Îți permite să setezi viteza maximă dorită. Sistemul scanează, de asemenea, indicatoarele și marcajele rutiere pentru a identifica limitele locale de viteză. Dacă depășești una dintre aceste limite, se va auzi un semnal acustic de avertizare pentru a te sfătui să încetinești.

Ford Tourneo Connect front three quarter view

SENZORI DE DISTANȚĂ PENTRU PARCARE

Senzorii de parcare te ajută să determini distanța dintre vehiculul Tourneo Connect și obstacolele din jur. Atunci când detectează un obiect, senzorii emit o avertizare sonoră care se intensifică pe măsură ce te apropii.

Ford Tourneo Connect electronic parking brake

ASISTENȚĂ ACTIVĂ LA PARCARE

La apăsarea unui buton, asistență activă la parcare identifică spațiile de parcare adecvate și ajută la manevrarea vehiculului atât în spațiile perpendiculare, cât și în cele paralele, lăsând în același timp accelerația, treptele de viteză și frânele sub controlul șoferului. 

Ford Tourneo Connect front three quarter view

FRÂNĂ ELECTRONICĂ DE PARCARE

Activată prin simpla apăsare a unui buton. Frâna electrică de parcare a modelului Tourneo oferă mai mult spațiu în cabină, este mai ușor de aplicat și ajută la reducerea uzurii frânelor.

CONECTIVITATE

Ford Tourneo Connect interior touchscreen close up

CONSOLĂ DE BORD DIGITALĂ

Consola de bord digitală a modelului Tourneo Connect afișează informații cheie pentru șofer, la înaltă definiție, utilizând pictograme intuitive și ușor de citit. De asemenea, poți stabili și ce informații să fie afișate cu prioritate, inclusiv alertele de navigare, putând de asemenea programa presetările preferate pentru fiecare șofer în parte.

hand holding mobile phone showing FordPass App

FORDPASS SAU FORDPASS PRO

FordPass îți permite să accesezi o serie de caracteristici inteligente ale vehiculului, inclusiv blocarea de la distanță, locația vehiculului, securitatea și datele privind starea de sănătate, prin intermediul telefonului inteligent. Dacă utilizați vehiculul Tourneo Connect pentru afaceri, FordPass Pro oferă o gamă largă de caracteristici de conectivitate și de gestionare a flotei pentru până la cinci vehicule conectate.*

SIGURANTĂ

SISTEM DE ASISTENŢĂ PRE-COLIZIUNE

Dacă sistemul detectează un risc de coliziune cu un vehicul, un pieton sau un biciclist, acesta emite atât avertismente vizuale, cât și sonore, iar apoi poate aplica automat forța maximă de frânare dacă nu reacționezi la timp.

Ford Tourneo Connect driving on winding country road
Ford Tourneo Connect front wheel close up

CONTROL ELECTRONIC AL STABILITĂȚII

Control electronic al stabilității te ajută să menții contactul cu șoseaua. Dacă sistemul detectează că mașina pierde din aderență, acesta poate aplica automat frânarea pe roți separate, pentru a ajuta la stabilizarea mașinii.

SISTEM DE MONITORIZARE A PRESIUNII DIN PNEURI

Avertizare timpurie în cazul unei pene. Dacă detectează vreo pierdere de presiune în timpul deplasării, sistemul te avertizează prin aprinderea unei pictograme pe panoul de bord.

Driver alert notification close up
Ford Tourneo Connect seat belt reminder

SISTEM DE AVERTIZARE A ȘOFERULUI

Sistemul de avertizare a șoferului monitorizează comportamentul la volan și poate chiar recomanda pauze de odihnă dacă detectează oboseala șoferului. Sistemul te avertizează printr-un avertisment sonor și prin aprinderea unei pictograme pe afișajul panoului de bord și printr-un mesaj text.*

ISOFIX Child Seat Attachments

ISOFIX

Ajutor pentru menținerea copiilor în siguranță. Modelul Tourneo Connect este dotat cu puncte ISOFIX pentru fixarea scaunului pentru copil în spate, așa că poți folosi cu ușurință două scaune pentru copii.

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii