• Scaune
  •   Pentru modelul Grand.
    Încarcatură maximă
  • m3 Pentru modelul Grand.
    Spațiu de încărcare maxim
  •   Pentru 2.0L EcoBlue
    L/100km
  • CONFIGURATOR

NOUL FORD TOURNEO CONNECT ACTIVE

Indiferent dacă alegi cu 5 sau cu 7 locuri, Ford Tourneo Connect este vehiculul perfect de evadare pentru tine sau pentru familia ta.

Cu tot ceea ce oferă seria Titanium, plus un design unic inspirat de SUV, noul vehicul Tourneo Connect Active este alegerea premium pentru aventurile de familie. Echipat cu toată tehnologia inteligentă a gamei Tourneo Connect, dar cu un plus de stil la exterior, cu un interior confortabil și cu spiritul aventuros al unui adevărat vehicul pentru activități multiple. Bara de protecție frontală coborâtă, ornamentele negre pentru pasajele roților și aliajele negre prelucrate, de 17" sau 18", conferă modelului Tourneo Connect Active un aspect deosebit de robust. În timp ce șinele de acoperiș, scaunele flexibile și depozitarea practică se asigură că vehiculul tau se ridică la înălțimea așteptărilor. Toate sunt disponibile în culoarea unică a caroseriei Boundless Blue de la Ford.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Aventuros înăuntru și afară. Noul Tourneo Connect Active are un stil îndrazneț de off-road, iar la interior, tehnologiile inteligente și spatiul versatil il fac ideal pentru famillile mereu în mișcare.

Ford Tourneo Connect showing front bumper and skid plate

BARA DE PROTECȚIE FRONTALĂ ȘI SCUTUL

Bara de protecție frontală coborâtă este unică pentru Active, dispunând de un scut antiderapant care oferă o prezență adecvată scopului atunci când explorezi un teren accidentat.

Ford Tourneo Connect Active profile view

ÎNVELIȘURI LATERALE ȘI PASAJELE ROȚILOR

Ornamentele robuste pentru pasajele roții accentuează noul aspect aventuros.

JANTE PREMIUM DIN ALIAJ

Aliajele negre prelucrate premium, de 17", contribuie la crearea imaginii dure a modelului Tourneo Connect Active. Sau, pentru un plus de atractivitate, alegeți opțiunea și mai izbitoare de 18 inchi.

Ford Tourneo Connect Active alloy wheel close up
Ford Tourneo Connect rear view showing roof rack

SINE PENTRU ACOPERIS CA DOTARE STANDARD

Șinele de acoperiș fac parte din dotările standard pentru modelul Tourneo Connect Active, fiind gata să preia bare transversale, suporturi pentru biciclete, cutii de acoperiș, transportoare pentru caiac — indiferent ce presupune următoarea ta aventură.

GRILĂ STILATĂ, ÎN FORMĂ DE FAGURE

Grila uimitoare de tip fagure cu bordură de culoare crom satinat completează aspectul, subliniind caracterul distinctiv al modelului Active.

Ford Tourneo Connect front grille close up

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii