Home > Vehicule comerciale > NOUL TRANSIT CUSTOM > Caracteristici > Confort si functionalitate

Confort

Rezistenta se imbina cu utilitatea, intr-o cabina bine executata. Designul inteligent ofera spatiu de depozitare din belsug. Iar cu o gama larga de tehnologii inteligente, inclusiv Ford SYNC 3 la indemana, poti folosi cabina pe post de birou mobil.

 

Ford SYNC interior display

SYNC 3. Hands-free, fara efort

Ford SYNC 3 este un sistem avansat care iti permite sa ramai conectat si sa controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie. Alege fie comenzile vocale, fie ecranul tactil color de 8", cu gesturi de “ciupire si glisare” pentru a naviga intuitiv. Poti chiar solicita o lista de restaurante locale doar spunand simplu „I’m hungry” („Mi-e foame”).

Scaune create pentru confortul calatoriei

Noile modele de scaune fata au o noua geometrie, tesatura mai groasa, tapiterie mai fina dar si mai rezistenta pentru un plus de sprijin, confort si calatorii mai relaxate. Cat despre configurarea asezarii scaunelor, versiunile Transit Custom Kombi au scaune 2+1 tip flamingo pe al doilea si al treilea rand, autoutilitara Transit Custom Kombi are scaune 2+1 tip flamingo pe al doilea rand, iar Transit Custom DCiV are o bancheta tripla pe al doilea rand.

New Blue Ford Transit Custom rear seating
New Transit interior seating

Biroul tau mobil

Scaunul flexibil pentru pasagerul din fata e dotat cu un loc de depozitare sub scaun, usor de accesat si suficient de mare pentru a depozita un laptop, dosare si alte accesorii utile pentru birou. La seriile Trend, Limited si Sport, scaunul vine cu o masa rabatabila, asezata pe partea superioara a spatarului scaunului central. Aceasta masa are o suprafata utilizabila de 345 mm x 240 mm, ceea ce inseamna ca poti plasa cu usurinta un laptop sau un clipboard pe ea. Masa rabatabila are de asemenea, doua suporturi pentru pahare, o adancitura pentru pixuri si o curea de fixare elastica.

Spatii de depozitare peste tot

Noul Transit Custom are o multime de spatii de depozitare la indemana. De exemplu, exista un spatiu de depozitare usor accesibil in panoul de bord. Un torpedou ascuns, ce poate fi incuiat, si suficient de mare pentru a pastra documente A4 iar, in functie de gama aleasa, poate fi si luminat. Exista de asemenea, un spatiu de depozitare convenabil sub scaun, pentru obiecte de valoare. Iar un suport de pahare retractabil se afla intre scaunul soferului si cel al pasagerului din fata (disponibil numai la versiunea cu transmisie manuala). Chiar si usile vehiculului sunt proiectate pentru a maximiza spatiul cu ajutorul a doua buzunare, in care pot incap lejer un clipboard A4 si o sticla de 2 litri.

New Ford Transit Custom interior with cup holder
New Transit Custom climate control

Temperatura cabinei, usor de reglat

Noul Transit Custom dispune de butoane de incalzire si climatizare pozitionate la indemana atat pentru sofer, cat si pentru pasagerul din fata. Dispozitivul de reglare a temperaturii din dreapta are o setare maxima de racire si incalzire, in timp ce cadranul din stanga controleaza viteza ventilatorului cand setarea temperaturii e pe un alt gradient decat cel maxim. In functie de specificatiile vehiculului, butoanele dintre cele doua cadrane sunt destinate controlarii directiei fluxului de aer (parbriz si fata, picior), scaunelor incalzite, parbrizului incalzit, geamurilor spate incalzite, oglinzilor incalzite si aerului conditionat.

Curata parbrizul repede, cu optiunea de Curatare Rapida

Aceasta dotare inteligenta a fost creata pentru a-ti permite sa pleci rapid in diminetile geroase. Trebuie doar sa atingi un buton si filamente extrem de subtiri se supraincalzesc pentru a curata parbrizul de gheata, ceata si abur, precum si pentru a ajuta la dezghetarea stergatoarelor

New Ford Transit Custom with quickclear
Top