Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Modele viitoare > Noul Ford Tourneo Connect

NOUL TOURNEO CONNECT

DISPONIBIL DIN 2018

Indiferent ca esti in cautarea unui vehicul cu 5 sau 7 locuri flexibile, sau a unuia pe care sa-l folosesti deopotriva pentru munca si recreere, noul Tourneo Connect e menit sa-ti imbunatateasca integral experienta de a conduce.

Vehiculul ofera un sistem ingenios de locuri flexibile. De asemenea, prezinta o lista lunga de tehnologii standard si optionale, pe care in mod normal, te-ai astepta sa le gasesti la vehiculele mai scumpe, destinate transportului de persoane. Noul Tourneo Connect e dotat cu sisteme sofisticate, usor de utilizat, care te mentin conectat hands-free si-ti permit sa controlezi viteza, protejand pietonii din jurul tau.

Cu un exterior modern si o cabina imbunatatita, eficienta marita si o evaluare a sigurantei NCAP de 5 stele, noul Tourneo Connect e alegerea logica, indiferent pe cine sau ce ai de transportat, de la A la B.

Tehnologii inteligente, scaune configurabile

Indiferent daca te atrage versiunea cu cinci locuri sau cea cu sapte, ori daca esti in cautarea unui vehicul pe care sa il folosesti si la munca si in timpul liber, noul Tourneo Connect iti va duce la un nou nivel intreaga experienta traita la volan. 

New Red Ford Tourneo Connect parked
New Red Ford Tourneo Connect driving

Te ajuta sa pastrezi limita de viteza

Noul Tourneo Connect vine cu sistemul de Asistenta Inteligenta pentru Controlul Vitezei, conceput pentru a-ti spori controlul asupra vitezei, pentru ca tu sa te concentrezi mai bine asupra drumului. Intai, camera de luat vederi a sistemului de recunoastere a indicatoarelor rutiere, detecteaza automat limita de viteza actuală (cand e activat), apoi sistemul ajusteaza automat viteza maxima la limita respectiva.

SYNC 3. „Hands Free”, fara efort

Ford SYNC 3 e un sistem avansat care iti permite sa ramai conectat si sa controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie. Alegi fie comenzile vocale, fie ecranul tactil color de 6" cu gesturi de „ciupire si glisare”, pentru a naviga intuitiv.

New Ford Tourneo Connect interior with  SYNC 3
New Ford Tourneo Connect spacious interior

Scaune flexibile

O dispunere ingenioasa a scaunelor, ce include sistemul Ford de rabatare completa, pentru a facilita aranjarea interiorului masinii, ca tu sa transporti cu succes pasageri, bagaje, obiecte voluminoase sau lungi,sau de ce nu, pe toate acestora.

La Tourneo Connect cu 5 locuri, al doilea rand de scaune e divizat 60/40. Iar cu spatarele rabatate complet, intregul scaun se poate apleca in fata, pentru a maximiza total spatiul pentru bagaje. Daca ai nevoie de si mai mult loc pentru obiecte grele si voluminoase, scaunele pot fi scoase complet, rapid si usor.

Modelul Grand Tourneo Connect, cu 7 locuri, e prevazut cu sistemul Ford de rabatare completa, pentru si mai multa flexibilitate. Prin acest sistem ingenios, al doilea rand de scaune, divizate 60/40, se pliaza si basculeaza inainte, in spatiul pentru picioare, oferind o suprafata de incarcare complet plata. Al treilea rând de scaune, divizate 50/50, se pliaza de asemenea, complet.

Un sistem care protejeaza pietonii

Sistemul de Asistenta Pre-Coliziune detecteaza vehiculele si pietonii pe drumul din fata. Poate detecta chiar si pietonii pe cale sa iasa in fata vehiculului. Sistemul te avertizeaza cand detecteaza o potentiala coliziune si, dacă nu reactionezi, franeaza automat. Aceasta tehnologie e conceputa pentru reducerea gravitatii accidentelor sau pentru evitarea completa a acestora, functionand la viteze de pana la 80 km/h (50 m/h).

New Ford Tourneo Connect with Pre Collision Assist
 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top