Home > Vehicule comerciale > TRANSIT CUSTOM > Caracteristici > Siguranta si securitate

Siguranta

Noul Transit Custom stabileste noi standarde pentru un vehicul comercial in ce priveste protectia pasagerilor si a incarcaturii sale. O gama larga de tehnologii sofisticate de asistenta a soferului poate ajuta in situatii potential periculoase, inclusiv Sistemul de Asistenta Pre-Coliziune, cu detectarea pietonilor si franarea automata. Exista de asemenea, un invelis al caroseriei extrem de solid, sistemul de Controlul Stabilitatii la Rasturnare si doua optiuni de alarme de ultima ora.

Caracteristicile indicate pe aceasta pagina pot fi disponibile doar la unele modele. Cand sunt disponibile, aceste caracteristici pot fi optiuni suplimentare ce presupun costuri aditionale. Pentru mai multe informatii, descarca brosura si consulta specificatiile actuale.

A man standing next to the store

Protejeaza-ti afacerea

Noi stim ca vehiculul si continutul acestuia sunt inima afacerii tale. De aceea SecuriAlert, parte din aplicatia FordPass Pro, pune vehiculul tau intr-un stadiu sporit de securitate. Daca usile sunt deblocate sau deschise, chiar si cu o cheie duplicat, vei primi o notificare pe smartphone.

Mentine remorca pe banda de rulare

Sistemul de Stabilizare a Remorcii detecteaza „serpuirea” sau balansarea remorcii si reduce viteza vehiculului pentru recuperarea controlului, ca remorcarea sa fie mai usoara. Sistemul incetineste vehiculul, reducand cuplul motorului si crescand treptat presiunea franelor pe toate rotile.

New Blue Ford Transit Custom with tow
New Blue Ford Transit Custom with Roll Stability

Protectie continua impotriva rasturnarii

Senzorul unic Ford pentru rata de deviere ajuta Sistemul de reducere al efectului de rasturnare sa mentina pneurile pe sol, in special cand centrul de greutate e ridicat si cand vehiculul parcurge viraje cu partea exterioara mai coborata.

Un sistem ce protejeaza pietonii

Sistemul de Asistenta Pre-Coliziune detecteaza vehiculele mai lente de pe drumul din fata sau pietonii care s-ar intersecta cu traseul vehiculului, semnaland prezenta lor. Daca nu reactionezi, sistemul aplica automat franele. Aceasta tehnologie e conceputa pentru reducerea severitatii accidentelor sau evitarea completa a acestora, functionand cu eficienta la viteze pana in 80 km/h (presupunand ca vehiculul si carosabilul sunt in stare normala).

New Ford Transit Custom Euro NCAP

Siguranta de 5 stele

Ca dovada a capacitatii sale de a te proteja pe tine si pe pasagerii tai, Noul Transit Custom a primit 5 stele Euro NCAP.

Protectie continua impotriva rasturnarii

Senzorul unic al Ford pentru Rata de Deviere, ajuta sistemul de control al stabilitatii la rasturnare sa mentina pneurile pe sol, mai ales cand centrul de greutate e ridicat si cand vehiculul parcurge viraje cu partea exterioara mai coborata.

New Blue Ford Transit Custom airbags

Sistem de airbaguri imbunatatit

Noul Transit Custom e disponibil cu cortina, airbaguri sofer, pasager si laterale si un sistem de activare imbunatatit.

Top