NOUL FORD RANGER STORMTRAK

Iti prezentam o noua forta in randul camionetelor 4x4 premium. Cu un aspect puternic si o prezenta impunatoare, noul Ford Ranger Stormtrak se ridica la inaltimea mostenirii sale Wildtrak — si chiar mai mult. 

Culoarea exclusiva Rapid Red a caroseriei, jantele din aliaj, tapiteria si autocolantele Stormtrak fac o impresie indrazneata. In timp ce motorul avansat de 213 CP Bi-Turbo cu transmisie automata cu zece trepte iti reaminteste ca aceasta camioneta este cu adevarat un vehicul de teren. Este la fel de capabila si confortabila pe strazile orasului si drumurile de tara, cat si pe pistele si traseele accidentate. 

VEZI CE IL FACE DIFERIT

VEZI CE POATE FACE RANGER STORMTRAK

Ranger Stormtrak

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Ford Ranger Stormtrak side view

O FORTA CARE TREBUIE SA FIE LUATA IN SEAMA

Construit pentru a face impresie, Stormtrak corespunde originilor sale Wildtrak, intorcand capetele in timp ce merge fara efort oriunde te duce drumul. Jantele din aliaj remarcabile de 18", imbracate cu anvelope de teren, dau tonul: aspect puternic, cu caracteristici practice. Indiferent daca alegi nuantele Frozen White, Lightning Blue sau culoarea unica Stormtrak Rapid Red, partile exterioare negre lucioase cu accente rosii se vor integra perfect. Fiind disponibil in stiluri de caroserie Double Cab si Super Cab, cu rulouri spateTooltip, noul Ranger Stormtrak are totul sub control.

OCHIUL FURTUNII

Indiferent de ce se intampla afara, in interiorul vehiculului Stormtrak totul este calm, confortabil si relaxat, sub control. O multitudine de detalii interioare premium te ajuta sa te simti ca acasa. Scaunele din piele de calitate, cu cusaturi de culoare rosie, placile iluminate si autocolantele unice Stormtrak fac ca lucrurile sa arate bine. Din pozitia de condus, exista o serie de tehnologii usor accesibile, cu ecran tactil color complet, navigatie, recunoasterea indicatoarelor de trafic si senzori de parcare completi cu camera pentru vizualizare spate. Functionand discret in fundal, FordPass Connect te mentine conectat la lumea de afaraRanger Wi-Fi.

Ranger Stormtrak interior dashboard view

Foloseste linkurile de mai jos pentru mai multe informatii