NOUL FORD RANGER STORMTRAK

Iti prezentam o noua forta in randul masinilor 4x4 premium. Cu un aspect puternic si o prezenta impunatoare, noul Ford Ranger Stormtrak se ridica la inaltimea mostenirii sale, Wildtrak, si chiar o depaseste. 

Culoarea exclusiva Rapid Red a caroseriei, aliajele lucioase din spate si a tapiteriei si autocolantele Stormtrak fac o impresie puternica. In timp ce motorul avansat 213PS Bi-Turbo cu transmisie automata cu zece viteze iti reaminteste ca aceasta masina este cu adevarat un vehicul de teren. Este la fel de capabila si confortabila si pe strazile orasului si pe drumurile de tara, cat si pe pistele si drumurile avariate.

VEZI DETALII

VEZI CE POATE FACE RANGER STORMTRAK

Ranger Stormtrak

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Ford Ranger Stormtrak side view

O FORTA DE LUAT IN SEAMA

Construit pentru a impresiona, Stormtrak se ridica la nivelul asteptarilor originilor sale, Wildtrak, fiind capabil sa atraga toate privirile, oriunde v-ar duce drumul. Aliajele negre remarcabile de 18", imbracate cu anvelope de teren, dau tonul: aspect puternic cu caracteristici practice. Indiferent daca alegi nuantele Frozen White, Lightening Blue sau culoarea unica Stormtrak Rapid Red, partile exterioare negre lucioase cu accente rosii se vor integra perfect. Fiind disponibil in stil de caroserie Double Cab cu rulouri spate, noul Ranger Stormtrak are totul sub control.

CALMUL DINAINTEA FURTUNII

Indiferent de ce se intampla afara, in interiorul vehiculului Stormtrak totul este calm, confortabil si sub control. O multitudine de detalii interioare premium te ajuta sa te simtiti ca acasa. Scaunele din piele de calitate, ce au cusaturi de culoare rosie, pragurile iluminate si autocolante unice Stormtrak, compun o imagine impecabila. Din pozitia de comanda, ai la dispozitie o serie de tehnologii usor accesibile, cu ecran tactil color, navigatie, recunoasterea indicatoarelor de trafic si senzori completi de parcare cu camera pentru vizualizare spate. Functionand calm in fundal, FordPass Connect te mentine in conexiune cu lumea din exteriorTooltip.

Ranger Stormtrak interior dashboard view

Foloseste linkurile de mai jos pentru mai multe informatii