FORD RANGER CABINA SIMPLA

Ford Ranger a fost desemnat cea mai bine vanduta autoutilitara din EuropaTooltip pentru un motiv.  

Avand partea din spate descoperita si o constructie puternica, fiecare centimetru este folosit pentru munca. Lipsa scaunelor din spate face ca Ranger Regular Cab sa dispuna de un pat de incarcare extins pentru o sarcina utila impresionanta de 1252 kg. 

Cu o capacitate exceptionala de transport de 1 tona, capabila sa tracteze pana la 3.500 kg, plus o gama formidabila de motoare si o capacitate off-road robusta: Ranger Regular Cab iti va face munca mai usoara. 

CONFIGURATOR VEHICUL

VEZI DETALII

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Ford Ranger Autosasiu intr-o hala de fabrica

O PLATFORMA PENTRU BUSINESS

Noul Ford Ranger Autosasiu este cel mai nou membru al celei mai bine vandute game de pickup-uri din Europa. Castigatorul premiului Pickup-ul International al Anului 2020 este o platforma ideala pentru conversii, pentru industriile specializate care se bazeaza pe vehicule robuste, de incredere si versatile. Bazata pe Ranger XL, constructia durabila cu caroseria pe cadru ofera o fundatie solida pentru conversii de pana la 3.270 kg masa bruta, cu o capacitate de remorcare heavy-duty de 3.500 kg. Iar cu tractiune integrala selectabila standard, Ford Ranger Autosasiu ofera abilitati off-road best-in-class.

VEZI VARIANTE SIMILARE

{{vehicle.name}}
{{vehicle.name}}
{{ hevIndicator.label }}

Foloseste linkurile utile de mai jos pentru si mai multe informatii