NOUL FORD RANGER WOLFTRAK

Fidel radacinilor de autoturism multifunctional XLT, noul Ford Ranger Wolftrak 4x4 nu doar cauta rolul, dar si il joaca. 

Cu aliaje negre mat, bara sport si un finisaj de o culoare subestimata, soft grey, Wolftrak emana o rezistenta subtila.

Dar sub exteriorul calm, exista o putere imensa gata sa actioneze. Motorul EcoBlue avansat de 2.0L 170PS ofera o putere ampla. Iar o gama de transmisii cu sase viteze manuale sau cu zece viteze automate garanteaza manevrarea sigura a vehiculului Ranger, gratie capacitatilor emblematice de 1.000 kg sarcina utila de incarcare si 3.500 kg capacitate de remorcareTooltip.

VEZI DETALII

VEZI CE POATE FACE RANGER WOLFTRAK

Ranger Wolftrak driving in the mountains

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Ford Ranger Wolftrak side view

O INFATISARE CARE NU INSEALA

Exact atat de dur precum pare, noul vehicul Wolftrak preia stilul robust si fara detalii inutile al modelului Ranger si ridica stacheta. In culorile subtile ale caroseriei Sea Grey sau Conquer Grey - culoare specifica Wolftrak, exteriorul imbunatatit este discret, dar linistitor de solid. Aliajele negre mat de 17" sunt completate de grile asortate, trepte laterale, capacele oglinzilor, manerele usilor, grila frontala de protectie si bara sport cu picioare lungi. Anvelopele pentru toate tipurile de teren si diferentialul de blocare standard consolideaza acreditarile off-road ale vehiculului Wolftrak. Este disponibil in stil de caroserie Double Cab cu strat de protective bena rezistent, oferind protective maxima impotriva a orice ai avea nevoie sa transporti.

BINE AI VENIT IN CENTRUL PUTERII

Este un punct de observare, un refugiu impotriva vremii, un birou pe teren — stilul interior imbunatatit al vehiculului Wolftrak ofera mai mult decat o cabina extrem de confortabila. Modemul FordPass Connect ofera conectivitate standard, inclusiv navigatie, trafic in timp realTooltip si integrare smartphone. Detaliile unice, cum ar fi sagetile panoului de instrumente cu autocolant Wolftrak, ofera un aspect finit, care este pe cat de rafinat, pe atat de practic. Iar sub incaltaminte, podelele rezistente la orice vreme ofera o protectie suplimentara cu finete. Pentru ca poti controla conditiile din interiorul Wolftrak, chiar si atunci cand afara este o vreme dezlantuita.

Ranger Wolftrak interior dashboard view

Foloseste linkurile de mai jos pentru mai multe informatii