NOUL FORD RANGER MS-RT

Ducem cel mai performant pick-up al nostru la urmatorul nivel. Noul pick-up 4x4 premium Ranger MS-RT este primul Ford Ranger personalizat disponibil la dealerii Ford. Ranger MS-RT este propulsat de motorul nostru de top 2.0L Ford EcoBlue diesel de 213 CP si este disponibil in variantele Double Cab si Super Cab.

VEZI DETALII

VEZI CE POATE FACE RANGER MS-RT

Ranger MS-RT

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Ford Ranger MS-RT side view

RANGER. REDEFINIT.

Ca o potrivire ideala, specialistul in conversie, MS-RT, intalneste pick-up-ul premium, Ford Ranger. Designul inspirat din motorsport se imbina cu abilitatile robuste. Noul Ford Ranger MS-RT, conversie personalizata, aduce un kit de caroserie special si jante exclusive din aliaj de 20” OZ Racing. Disponibil in variantele Double Cab si Super Cab, Ranger MS-RT este alimentat de motorul nostru varf de lance 2.0L Ford EcoBlue 213 CP diesel, cu optiunile de transmisie cu 6 trepte manuala sau 10 trepte automata.

IMBUNATATIRILE CONTINUA

Imbunatatirile exterioare semnificative sugereaza ce vei gasi in interior. Paseste dincolo de pragurile marcate MS-RT si fa-te comod in scaunele din piele lucrate manual. Descopera apoi detaliile de design interior care te vor incanta, impreuna cu tehnologia de ultima generatie. SYNC 3 ofera functii multiple cu un touchscreen de 8”, navigatie, si camera retrovizoare. Si nu in ultimul rand, marcajele MS-RT iti vor reaminti ca te afli la bordul unei conversii Ranger premium, un autovehicul cu adevarat special.

Ranger MS-RT interior view of seats

Foloseste linkurile utile de mai jos pentru si mai multe informatii