NOUL FORD RANGER WOLFTRAK

Fidela originilor polivalente XLT, noua camioneta Ford Ranger Wolftrak 4x4 nu doar ca arata bine, dar si functioneaza perfect. 

Cu jante din aliaj negru mat, bara sport si un finisaj gri soft, Wolftrak emana o putere subtila.

Dar sub exteriorul calm, exista un centru de putere gata sa actioneze. Motorul EcoBlue avansat de 2.0L 170 CP ofera o putere ampla. Iar cu o gama de transmisii - manuala cu sase viteze sau automata cu zece viteze, Wolftrak garanteaza manevrarea sigura, gratie capacitatilor emblematice de 1.000 kg de sarcina utila si 3.500 kg de remorcareRanger Tow capacity.

VEZI CE IL FACE DIFERIT

VEZI CE POATE FACE RANGER WOLFTRAK

Ranger Wolftrak driving in the mountains

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Ford Ranger Wolftrak side view

O INFATISARE CARE NU INSALA

Exact atat de dur precum pare, noul Wolftrak preia stilul robust si fara detalii inutile al modelului Ranger si ridica miza. In culorile subtile Sea Grey sau Conquer Grey, exteriorul imbunatatit este discret, dar robust. Jantele din aliaj negru mat de 17" sunt completate de grile asortate, trepte laterale, capacele oglinzilor, manerele usilor, placa antiderapanta frontala si bara sport lunga. Anvelopele pentru toate tipurile de teren si diferentialul cu blocare standard consolideaza acreditarile off-road ale vehiculului Wolftrak. Este disponibil in variantele de caroserie Double Cab sau Super Cab, ambele cu captuseala de protectie prelucrata, oferind protectie maxima impotriva a orice ai nevoie sa transporti.

ITI OFERA CONTROL TOTAL

Este un punct de observare, un refugiu impotriva vremii, un birou pe teren — stilul interior imbunatatit Wolftrak ofera mai mult decat o cabina extrem de confortabila. Modemul FordPass Connect ofera conectivitate standard, inclusiv navigatie, trafic in timp realRanger Live Traffic si integrare smartphone. Detaliile unice, cum ar fi panoul de instrumente cu autocolant Wolftrak, ofera un aspect finisat, care este pe cat de rafinat, pe atat de practic. Iar sub picioarele tale, podelele rezistente la elemente ofera protectie suplimentara cu finete. Pentru ca poti controla conditiile din interiorul Wolftrak, chiar si atunci cand afara este o vreme nebuna.

Ranger Wolftrak interior dashboard view

Foloseste linkurile de mai jos pentru mai multe informatii