Home > Vehicule comerciale > NOUL RANGER > Promotii > Ofertă Business

Promotii Noul Ford Ranger pentru persoane juridiceFord Important Information - Non Commercial Vehicles: Retail

RANGER

NOUL FORD RANGER

Alege o promotie:

Alege alt model

 • Noul Ford Ranger

  avantaj client 9.200 €3 fara TVA

  Ranger

  Daca iti doresti sa muncesti inteligent, Noul Ford Ranger este vehiculul potrivit pentru tine si afacerea ta. 

  Sistemele sale avansate iti amplifica vigilenta si increderea la drum iar tehnologia avansata si materialele de cea mai inalta calitate iti ofera confort si rezistenta, in acelasi timp.

  Afla cat de usor poti duce treaba la bun sfarsit cu Noul Ford Ranger!

  Oferta Ford Ranger WILDTRACK 3.2 200 CP, transmisie automata, include:

  • pachet off-road
  • carlig remorcare
  • vopsea metalizata
  • scaune incalzite
  • faruri Bi-Xenon                                                     

  Garanție extinsa (2+2 ani sau 150.000 km)

  Termeni și condiții aplicabile promoției:

  3Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Aceasta campanie este o campanie de discount/reducere recomandata a pretului de lista pentru acest model de autovehicul. Suma comunicata (denumita “Avantaj client”) nu contine TVA. Pretul final facturat al autovehiculului va contine TVA conform legislatiei in vigoare (19%) si va fi rezultatul scaderii din pretul de lista al acestui model a sumei reprezentand Avantaj Client. Contravaloarea Avantajului Client este calculata la un curs exemplificativ de 4,75 RON/EUR.  Foarte important inainte de a decide achizitia: 1) Valoarea Avantaj Client comunicata este obtinuta dupa scaderea din pretul de lista, in mod cumulativ, a: i) contravalorii suportului financiar acordat de Ford Romania in cadrul programului de innoire a a parcului auto dezvoltat in mod independent de Ford Romania (denumit “Programul Rabla dezvoltat de Ford”) ; ii) contravalorii suportului recomandat acordat de dealerii participanti in aceasta campanie; 2) Campania este adresata exclusiv persoanelor juridice; 3) Campania este valabila in limita stocului disponibil la dealerii participanti la program, cu valabilitate pana la 31.12.2019. 4) Programul Rabla dezvoltat de Ford (“Campania”) este un program comercial de promovare a vanzarilor organizat independent de importatorul Ford Romania SA, distinct de programul de innoire a parcului auto multianual dezvoltat de catre Administratia Fondului pentru Mediu.

  Valoarea finala de achizitie poate varia in functie de cursul de schimb RON/EUR la data tranzactiei si/sau emiterii documentatiei de finantare, in functie de conditiile contractuale relevante. Avand in vedere implementarea graduala, incepand cu 1 septembrie 2017, a noii Proceduri de Testare a Vehiculelor Usoare Armonizata la nivel Mondial (WLTP), care inlocuieste treptat Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), valorile de emisii si consum sunt prezentate in valori intermediare folosind procedura Co2mpass (CO2MPAS/BT – back translated) conform legislatiei europene in vigoare.Consumul NEDC (CO2MPAS/BT – back translated) este de 10.6 l /100 km, nivelul de emisii CO2 (g/km): 248, valori masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare. 

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Oferta in limita stocului disponibil, valabila pana la 31.12.2019

Top