Home > Vehicule comerciale > NOUL RANGER > Promotii > Ofertă Business

Promotii Noul Ford Ranger pentru persoane juridiceFord Important Information - Non Commercial Vehicles: Retail

RANGER

NOUL FORD RANGER

Alege o promotie:

Alege alt model

 • Ranger XLT Double Cab 2.0 170CP M6

  Rata lunara 331 euro fara TVA*

  Dobanda 0%*

  Garantie extinsa 2+2 ani in limita a 150.000 km*

  ranger xlt

  Noul Ford Ranger este conceput special pentru a duce treaba la bun sfarsit. Iar datorita tehnologiilor mai numeroase ca oricand, cel mai vandut pick-up din Europa te ajuta, de asemenea, sa muncesti mai inteligent.

  Dotari incluse pentru Ranger XLT Double Cab 2.0 170CP M6:

  • pachet XLT off road
  • carlig remorcare
  • vopsea metalizata

  *Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Campania este adresata exclusiv persoanelor juridice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru finantarea modelului Ranger - Double Cab Ranger XLT 2.0 170HP M6 aflat in stocul distribuitorilor participanti. Valoarea recomandata a autovehiculului este de 27101 Euro+TVA (32250.19 Euro TVA inclus). *Exemplu reprezentativ pentru principalele elemente de cost ale finantarii in regim de leasing financiar, pentru un autovehicul cu un pret de achizitie de 27101 Euro+TVA (32250.19 Euro TVA inclus) si un avans de 30% in valoare de 8130.3 Euro+TVA (9675.06 Euro TVA inclus) cu o perioada de leasing de 60 luni; rata anuala a dobanzii 0% fixa, valoare reziduala 1%  (271.01 EUR fara TVA, 322.50 EUR TVA inclus), comision analiza dosar 2.5% din pretul de achizitie al autovehiculului adica o valoare de 677.53 Euro + TVA (806.25 Euro TVA inclus), comision lunar de administrare 0.10% in valoare de 18.97 Euro + TVA (22.58 Euro, TVA inclus), taxa logistica in valoare de 190 Euro + TVA (226.10 Euro, TVA inclus), valoarea ratei lunare este de 331 Euro+TVA (393.45 Euro TVA inclus). Rata lunara contine prinicipal, dobanda si comision de administrare lunar. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO. TVA se va aplica in acord cu legislatia in vigoare. La data emiterii prezentei TVA aplicabil este de 19%. Informatiile de mai sus sunt oferite cu titlu indicativ, nu sunt opozabile pentru UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. si nu reprezinta un angajament al UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. cu privire la acordarea unei finantari.

  Aceasta oferta include garantia extinsa (2 + 2 ani sau 150.000 kilometri). IMPORTANT: Garanția extinsă acoperă aceleași componente ca și garanția de bază, cu anumite excepții pe care va rugam sa le consultati pe www.ford.ro pentru a avea imaginea completa a acestui produs. Oferta de produs Ford este distincta de oferta financiara si nu include contravaloarea unor echipamente, accesorii sau dotări opționale, altele decat cele deja mentionate, si este supusă unor termene si condiții fiind valabilă în limita stocului dealerilor participanți în acest program pana la 31.12.2020.

  Pretul autovehiculului nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program in limita stocului disponibil. Valoarea de pret afisata este rezultata in urma aplicarii cumulative a unui suport financiar din partea Ford Romania SA si a unui suport financiar recomandat, informativ, oferit de distribuitorul autorizat Ford. Valoarea finala de achizitie pe baza careia se va calcula nivelul finantarii variaza in functie de cursul de schimb agreat cu distribuitorul si/sau finantatorul. Ambele suporturi financiare se scad din pretul de lista al autovehiculului.

  IMPORTANT: Plaja de valori de consum in sistemul WLTP, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: 7.5-9.3 l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 197-246. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Detalii pe ford.ro si in reteaua Ford. Consultati www.rarom.ro pentru detalii referitoare la procedura de testare si autoritatile relevante pentru determinare costuri cu impozite/taxe aferente detinerii unui autoturism.

  Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Oferta valabila in limita stocului disponibil pana la 31.12.2020.

Top