CARACTERISTICI FORD TOURNEO COURIER

Design ingenios. Tehnologie inovatoare de asistență pentru șoferi. Plus conectivitate de ultimă generație. Ford Tourneo Courier face ca ziua de lucru să fie mai ușoară, iar escapadele de weekend mai distractive.

Ford Tourneo Courier

UTILITATE

Ford Tourneo Courier loadspace

SPAȚIU DE ÎNCĂRCARE GENEROS

Noul Tourneo Courier oferă un spațiu amplu de încărcare de până la 2.160 de litriTooltip. Cu compartimente ingenioase de depozitare încorporate în panourile laterale, există loc și pentru păstrarea obiectelor mai mici ascunse în siguranță.

Ford Tourneo Courier back seats

CONFORT ȘI COMODITATE

Ford Tourneo Courier back seats

CONFORTUL PASAGERULUI

Design inteligent. Funcționalități bine gândite. Un vehicul cu 5 locuri, cu tot confortul unui vehicul de pasageri premium. Iar cu scaunele din spate care se rabatează, ai o serie de configurații ușoare ale scaunelor și spațiului pentru bagaje.

Ford Tourneo Courier interior touchscreen

CONECTIVITATE

Ford Tourneo Courier SYNC 4

FORD SYNC 4

Combinând un ecran tactil de 8”cu integrarea fără efort a smartphone-ului, recunoașterea vocală conversațională, conectivitatea bazată pe cloud și multe altele. Noul Ford SYNC 4 îți oferă o experiență de conducere fără probleme, mai conectată și mai personalizată.Tooltip

Ford Tourneo Courier front mask view

EXPERIENȚA CONDUSULUI

Ford Tourneo Courier in green

MOTORIZĂRI

Disponibil într-o gamă de motorizări cu configurații manuale cu 6 trepte de viteză sau automate cu 7 trepte de viteză. Propulsat de remarcabilul motor pe benzină Ford EcoBoost de 1 litru și 125 CP. Tourneo Courier egal performanță plus eficiență.

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii