Home > Vehicule comerciale > NOUL TRANSIT COURIER > Promotii > Promotii persoane juridice

Ford Transit Courier pentru persoane juridiceFord Important Information - Non Commercial Vehicles: Retail

Ford Transit Courier

FORD TRANSIT COURIER

Alege o promotie:

Alege alt model

 • Ford Transit Courier Van

  rata lunara de 156 € fara TVA, dobanda 0%, garantie extinsa 2+2 ani/150.000 km si pachet service incluse*.

  transit courier

  Noul Ford Transit Courier iti ofera eficienta unei furgonete mici impreuna cu capacitatea unei furgonete mari. Compact si incapator, Transit Courier aduce un plus de utilitate business-ului tau, fiind usor de manevrat in traficul orelor de varf si, impreuna cu sistemele electronice de stabilitate, asistenta si conectivitate de cea mai noua generatie, Courier iti va sustine dinamic afacerea, cu costuri de utilizare reduse!

  Noul Transit Courier Van te asteapta cu o rata lunara de 156 € fara TVA, dobanda 0%, garantie extinsa 2+2 ani/150.000 km si pachet service incluse*.

  Ford Transit Courier VAN Trend 1.5 75CP vine la pachet cu:

  • Aer conditionat manual
  • Radio cu Bluetooth
  • Faruri de ceata
  • Oglinzi electrice si incalzite
  • Geamuri electrice

  *Termeni și condiții aplicabile promoției:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Oferta financiara este adresata exclusiv persoanelor juridice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru modelul Transit Courier VAN Trend 1.5 75CP, in valoare de 11 923 Euro+TVA (14.188,37 Euro TVA inclus), avans 25% in valoare de 2.980,75 Euro+TVA (3.547,09 Euro TVA inclus), pe 60 luni; rata anuala a dobanzii 0% fixa, comision analiza dosar 2,5% din pretul masinii (298,08 Euro + TVA), comision lunar de administrare 0,10% (8,94 Euro +TVA), valoarea ratei lunare 156 Euro+TVA (185,64 Euro TVA inclus). Rata lunara contine prinicipal, dobanda si comision de administrare lunar. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Aceasta oferta include garantia extinsa (2 + 2 ani sau 150.000 kilometri).

  IMPORTANT: Garanția extinsă acoperă aceleași componente ca și garanția de bază, cu anumite excepții pe care va rugam sa le consultati pe www.ford.ro pentru a avea imaginea completa a acestui produs.

  Oferta de produs Ford este distincta de oferta financiara si nu include contravaloarea unor echipamente, accesorii sau dotări opționale, altele decat cele deja mentionate, si este supusă unor termene si condiții fiind valabilă în limita stocului dealerilor participanți în acest program pana la 31.03.2020.

  Avand in vedere implementarea graduala, incepand cu 1 septembrie 2017, a noii Proceduri de Testare a Vehiculelor Usoare Armonizata la nivel Mondial (WLTP), care inlocuieste treptat Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), valorile de emisii si consum sunt prezentate atat sub forma de valori intermediare folosind procedura Co2mpass (CO2MPAS/BT – back translated) conform legislatiei europene in vigoare cat si sub forma valorilor WLTP. Astfel:

  *consumul NEDC (CO2MPAS/BT – back translated) este de 5,4 l /100 km, nivelul de emisii CO2 (g/km): 118, valori masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare. Plajele de valori de emisii WLTP emisii CO2 (g/km): 122-162 g/km; plajele de valori consum WLTP 4.7-5.5 l/100 km - valori masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  Oferta in limita stocului disponibil, valabila pana la 31.03.2020.

Top