Home > Vehicule comerciale > NOUL TRANSIT COURIER > Promotii > Promotii persoane juridice

Ford Transit Courier pentru persoane juridiceFord Important Information - Non Commercial Vehicles: Retail

Ford Transit Courier

FORD TRANSIT COURIER

Alege o promotie:

Alege alt model

 • Gama de vehicule comerciale Ford este de trei ani numarul 1*** pe piata din Romania – iar asta pentru ca indiferent de nevoile afacerii tale, exista un vehicul comercial Ford care iti ofera solutia accesibila, functionala si eficienta. In plus, acum ai si o oferta promotionala, cu un pret special si beneficii incluse!

  NOUL FORD TRANSIT COURIER VAN

  rata lunara 146 €** fara TVA

  si 0%** dobanda

   

  Capabil, fiabil, confortabil – Acesta este Transit Courier Van. Cu un spatiu de incarcare de 2,3 m3, Transit Courier ofera unul dintre cele mai mari volume de incarcare din clasa sa. Premiatul motor EcoBoost asigura eficienta consumului si este prietenos cu mediul, datorita emisiilor reduse. Iar gama de tehnologii remarcabile, precum Ford Sync 3 sau camera video pentru vizualizare spate fac din acest vehicul comercial partenerul perfect de afaceri.

  New Transit Courier Limited 1.0 EcoBoost 100PS
  Transit Courier VAN Trend 1.5 75 CP vine la pachet cu:
  • aer conditionat
  • radio, Bluetooth, conexiune USB
  • faruri de ceata
  • oglinzi electrice si incalzite
  • geamuri electrice
  Rezerva acum oferta si primesti beneficii de exceptie pentru afacerea ta:
  • dobanda 0%**
  • rata lunara 146 €** faraTVA
  • garantie extinsa (2 + 2 ani sau 150.000 km)
  Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  **Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Oferta financiara este adresata exclusiv persoanelor juridice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru modelul Transit Courier VAN Trend 1.5 75 CP, in valoare de 10,453 Euro+TVA (12,439.07 Euro TVA inclus), avans 20% in valoare de 2,090.6 Euro+TVA (2,487.81 Euro TVA inclus), pe 60 luni; rata anuala a dobanzii 0% fixa, comision analiza dosar 2,5% din pretul masinii (261.32 Euro + TVA), comision lunar de administrare 0,1% (8.36 Euro +TVA), valoarea ratei lunare 146 Euro+TVA (173.74 Euro TVA inclus). Rata lunara contine prinicipal, dobanda si comision de administrare lunar. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO.

  Aceasta oferta include garantia extinsa (2 + 2 ani sau 150.000 km).

  IMPORTANT: Garantia extinsa acopera aceleasi componente ca si garantia de baza, cu anumite exceptii pe care va rugam sa le consultati pe www.ford.ro pentru a avea imaginea completa a acestui produs.

  Oferta nu include contravaloarea unor echipamente, accesorii sau dotari optionale, este supusa unor termene si conditii fiind valabila in limita stocului dealerilor participanti in acest program pana la 31.03.2019

  Consumul de carburant mixt masurat in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (e.g Directiva Europeana nr 715/2007): consum 4 l/100 km; emisii CO2: 123 g/km, valorile sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie.

  *** Gama de vehicule comerciale Ford s-a plasat pe primul loc din punctul de vedere al numarului de vehicule inmatriculate in Romania, in anii 2016, 2017 si 2018, conform statisticilor facute publice de catre Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

Top