Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Vehicule comerciale > TRANSIT CONNECT > Active

NOUL FORD TRANSIT CONNECT ACTIVE

Ford Transit Connect Active, autoutilitara noastra cea mai versatila este acum mai capabila ca oricand. Transit Connect, de dimensiuni medii, dispune de tehnologii sofisticate, pana la 3,6 metri cubi de spatiu de incarcare si poate transporta pana la 982 kg de marfa. Noul Active este acum disponibil si cu un diferential mecanic optional cu alunecare limitata pentru deplasarea fara efort pe terenurile accidentate. De la livrari in oras, la ciclism montan prin tara; indiferent de activitatea desfasurata, Ford Transit Connect Active se ridica la inaltimea asteptarilor.

FORD TRANSIT CONNECT ACTIVE

Cu un nou design indraznet si o capacitate imbunatatita, Transit Connect Active este construit pentru persoanele care nu cred intr-o zi obisnuita de munca.

Ford Transit Connect Active, emblema Active

Construit pentru aventura

Transit Connect Active este construit pentru aventura. Garda a fost ridicata pentru a facilita deplasarea pe teren accidentat, in timp ce noua grila Active si placile de protectie argintii distinctive ii confera un aspect nou impunator. Usile de marfa din spate cu latime completa iti ofera acces fara efort la spatiul de depozitare, iar sinele de plafon argintii cu lungime completa iti permit sa maresti spatiul pentru marfa. Jantele unice din aliaj de 17”, extensiile pasaje pentru roti si emblema Active completeaza aspectul.

Design elegant

In interiorul Transit Connect Active, scaunele noi ofera o combinatie de stil si durabilitate. Cusaturile „Nordic Blue” de pe scaune, volan si schimbatorul de viteze confera cabinei un aspect nou si impunator. Protectiile distinctive pentru praguri te ajuta sa iti mentii autoutilitara in cea mai buna forma. Iar SYNC 3 cu FordPass Connect garanteaza conectivitatea, oriunde te deplasezi.

Ford Transit Connect Active, prim-plan scaune

Construit pentru cele mai dificile activitati

Transit Connect Active este disponibil cu un sistem avansat, care este construit pentru a te ajuta sa te deplasezi cu usurinta pe teren accidentat. Diferentialul mecanic optional cu alunecare limitata reduce rotirea nedorita a rotii, in special pe suprafete necompacte sau neuniforme, prin directionarea energiei catre roata cu cea mai mare tractiune. Acest lucru te ajuta sa iti continui deplasarea impreuna cu marfa atunci cand ai cea mai mare nevoie.

Rasfat la discretie

Motoarele diesel EcoBlue avansate impresioneaza cu o putere de pana la 120 CP si un cuplu lin.

Motor Ford EcoBlue
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Ford Promotions

Promotii si oferte speciale

Profita acum

Top