Home > Vehicule comerciale > TRANSIT CONNECT > Caracteristici > Confort si functionalitate

Biroul tau mobil

Confortul specific autoturismelor, scaunele durabile si pozitia de condus impunatoare fac din Transit Connect un loc relaxant si confortabil.

Ford SYNC interior display

SYNC 3. „Hands Free”, fara efort

Ford SYNC 3 e un sistem avansat care iti permite sa ramai conectat si sa controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie. Alegi fie comenzile vocale, fie ecranul tactil color de 6" cu gesturi de „ciupire si glisare”, pentru a naviga intuitiv.

Incarca din mers

Incarcarea wireless este disponibila pentru anumite telefoane inteligenteTooltip, ceea ce inseamna ca nu a fost niciodata mai usor sa te asiguri ca dispozitivele tale sunt intotdeauna gata de utilizat.

Ford wireless charging close up
Ford dock close up

Un loc sigur pentru toate dispozitivele tale

Sistemul de andocare este conceput pentru a-ti sustine dispozitivul de navigare prin satelit, telefonul inteligent sau player-ul MP3, fiind dotat si cu un port USB.

Porneste vehiculul prin simpla atingere a unui buton

Transit Connect detecteaza automat prezenta propriei chei cu telecomanda, unice, chiar daca aceasta se afla in buzunarul tau sau in geanta. Asadar, trebuie doar sa apesi butonul de pornire Ford Power si motorul va porni.

Ford Transit Connect Power Start button detail
Ford centre console

Spatiu pentru orice

Consola centrala conceputa inteligent include o priza de alimentare de 12 V, conectivitate USB cu incarcare, doua suporturi pentru pahare si spatii de depozitare concepute pentru dosare A4.

Curata parbrizul repede, cu Quickclear

Aceasta dotare inteligenta este creata pentru a-ti permite sa pornesti rapid la drum in diminetile geroase. Nu trebuie decat sa atingi un buton si filamente extrem de subtiri se supraincalzesc pentru a curata parbrizul de gheata, ceata si abur, precum si pentru a ajuta la dezghetarea stergatoarelor.

Ford car with frosted up screen
MyKey detail

Worry-free sharing with MyKey

MyKey lets you set the maximum speed limit, a seatbelt reminder and even the volume of the audio system, among many other settings. The technology is designed to give you peace of mind if you lend your vehicle to a friend or family member, because you can programme the restrictions you want to set for that key. You can keep the unrestricted ‘admin’ key yourself and even have more than one of both if you want.

Un plus de confort cu ajutorul scaunelor incalzite ajustabile

Indiferent de conditiile de afara, te poti simti confortabil in vehiculul tau. Poti alege scaune frontale incalzite, optionale, pentru a te simti confortabil chiar si iarna.

Ford Transit Connect detail of front heated seats
Electronic Automatic Temperature Control detail

Regleaza temperatura ideala pentru tine si pentru pasager

Cu ajutorul sistemului de control electronic automat al temperaturii cu zona dubla de control (DEATC) (dotare optionala), poti selecta temperaturile pe care tu si pasagerul din fata le preferati, iar ele vor fi mentinute in mod automat.

Top