Home > Vehicule comerciale > TRANSIT CONNECT > Caracteristici > Confort si functionalitate

Munca mai usoara in zilele grele

Prin combinarea designului inteligent si contemporan cu tehnologiile avansate care iti satisfac nevoile, Transit Connect este atat un vehicul comercial eficient, cat si un adevarat birou practic si confortabil pe roti. Spatiile de stocare inteligente si designul ergonomic iti asigura confortul in permanenta, atunci cand mergi la lucru, cand te intorci, dar si cand lucrezi in noul tau Transit Connect.

Ford SYNC 2 with Voice Control and 6” colour Touchscreen

Preia comanda cu tehnologia avansata hands-free cu SYNC 3

SYNC 3 este cea mai avansata versiune de pana acum. Este mai rapida si mai usor de utilizat, cu comenzi vocale imbunatatite si mai multe functii. Noua interfata are butoane mai mari pentru o utilizare mai facila, iar ecranul tactil colorat recunoaste acum gesturi de strangere si glisare specifice smartphoneurilor si tabletelor pentru o navigare si mai intuitiva. SYNC 3 include, de asemenea, aplicatiile AppLink, CarPlay si Android AutoMobile Data Charges, pentru a afisa informatiile smartphoneului tau pe ecranul tactil.

Utilitara ta, biroul tau

Cu ajutorul conectivitatii mobile integrate in vehicul, nu a fost vreodata mai simplu sa iti desfasori activitatea, oriunde te-ai afla. Astfel, cabina incorporeaza caracteristici proiectate pentru a te ajuta sa ai tot ce iti trebuie la indemana. Dispui de una sau doua prize de 12 V, intrare auxiliara si conectivitate USB, plus suporturi pentru pahare, spatiu pentru un laptop sau dosare de dimensiune A4 si o tava optionala de depozitare sub scaun.

mobile connectivity built in to Transit Connect
 touch a button and the system can de-ice or defrost the screen in seconds

Curata parbrizul rapid cu Quickclear

Aceasta dotare inteligenta e creata pentru a-ti permite sa pornesti rapid in diminetile geroase. Trebuie doar sa atingi un buton si filamente extrem de subtiri se supraincalzesc, pentru a curata parbrizul de gheata, ceata si abur, precum si pentru a ajuta la dezghetarea stergatoarelor. Sistemul actioneaza in cateva secunde, chiar si la temperaturi negative.

Un plus de confort cu ajutorul scaunelor incalzite

Alunga raceala diminetilor de iarna, incalzind scaunele din fata. Apasa butonul si se va mentine o temperatura confortabila de incalzire a scaunelor, cat timp doresti.

Seat warmers
Dual zone Electronic Automatic Temperature Control

Seteaza temperatura dorita

Cu ajutorul Sistemului optional de climatizare automata, selecteaza pur si simplu temperatura interioara dorita, iar aceasta va mentine cu ajutorul sistemului avansat de climatizare.

Oglinzi laterale care se pot proteja singure

Pentru a evita eventuala deteriorare, oglinzile pliabile electric se pliaza dupa ce parchezi. Iar pozitia pliata protejeaza, de asemenea, si elegantele semnalizatoare integrate.

At the touch of a button you can fully open or close both the driver and passenger windows

Deschizi si inchizi geamurile cu o singura atingere

La atingerea unui buton poti deschide sau inchide complet toate geamurile.

Top