Home > Vehicule comerciale > TRANSIT CONNECT > Caracteristici > Performanta si eficienta

Putere sporita a motorului. Emisii si costuri de exploatare mai mici.

Transit Connect este disponibil cu o gama noua de motoare avansate pe benzina si diesel.Fiecare dintre acestea respecta deja cerintele legislatiei stricte cu privire la emisii Euro 6. Un nou motor diesel TDCi de 1,5 litri ofera trei versiuni de motorizare cu economie de combustibil imbunatatita si emisii mai reduse fata de motoarele anterioare de 1,6 litri.Mai multa putere. Emisii mai reduse. Si costuri de exploatare mai mici. Avantaje de la un capat la altul!

Un motor EcoBoost pe benzina, de 1 litru, extrem de eficient

Noul motor pe benzina EcoBoost Ford EcoBlue de 1 litru, cu 3 cilindri, dezvolta 100 CP si un cuplu de 170 Nm cu o transmisie manuala cu sase trepte de viteza. In combinatie cu alte tehnologii de economisire a combustibilului, precum Auto-Start-Stop, acest motor premiat iti asigura puterea la care te-ai astepta de la un motor de 1,6 litri conventional, insa atinge un prag al emisiilor de CO2 cu 25% mai redus, de numai 129 g/km si asigura o economie de combustibil, cu un consum de doar 5,6 l/100 km.

Motoare noi Duratorq TDCi de 1,5 litri, puternice

Daca preferi motorina, poti alege unul dintre cele trei motoare diesel noi Duratorq TDCi Ford EcoBlue de 1,5 litri (75 CP, 100 CP sau 120 CP), extrem de eficiente, cu transmisie manuala sau automata „Powershift”, la alegere. Consumul de combustibil si emisiile de CO2 corespunzatoare modelului de 100 CP incep de la doar 3,8 l/100 km si 99 g/km.

Ford Transit Connect Ford Duratorq Diesel engines
Ford Transit Connect Use less fuel with Auto-Start-Stop

Folosesti mai putin combustibil, cu functia pornire-oprire automata

Atunci cand te opresti la semafor sau cand astepti intr-o coloana, aceasta tehnologie poate opri automat motorul (fara a opri insa alimentarea sistemelor esentiale, precum farurile, aerul conditionat, radioul si sistemul Ford SYNC). De indata ce esti gata sa pleci de pe loc, apasa, ca de obicei, pe pedala de ambreiaj si selecteaza prima treapta de viteza sau apasa pedala de acceleratie, in cazul unei transmisii automate, iar sistemul porneste din nou motorul. Sistemul Auto-Start-Stop e deosebit de eficient in orase, unde poate reduce consumul de combustibil cu pana la 10% (in mediul urban).

Aerodinamica mai buna pentru economie mai mare

Cand conduci cu viteza redusa, Sistemul activ cu obturator pentru grila tine orificiile de ventilatie de la nivelul grilei deschise, pentru a raci motorul. Cand prinzi viteza, acesta se poate inchide automat, imbunatatind aerodinamica si ajutand la economisirea combustibilului. In timp, aceasta tehnologie poate face o mare diferenta in privinta economiei de combustibil.

Ford Transit Connect Active Grille Shutter system
Top