Home > Vehicule comerciale > TRANSIT CONNECT > Caracteristici > Siguranta si securitate

Siguranta deplina si securitate garantata

Tehnologii avansate, care pot frana automat, te pot ajuta sa apelezi la serviciile de urgenta si te pot scuti de stresul pornirilor din rampa. 
De asemenea, mentionam si sisteme care iti permit sa blochezi si sa deblochezi usile in mod individual, care fac aproape imposibila copierea cheii si care declanseaza alarma chiar si dupa deconectarea bateriei. Transit Connect este echipat cu o gama sofisticata de tehnologii concepute pentru a face deplasarile mai usoare si mai sigure. Atunci cand conduci mult, este bine de stiut ca utilitara va protejeaza pe tine, pe alti participanti la trafic si pietoni in fiecare zi de lucru.

Evita coliziunile la viteze reduse

Tehnologia inovatoare „Oprire activa in oras” il ajuta pe sofer sa evite coliziunile in trafic lent si la viteze de pana la 50 km/h. Asistenta este oferita continuu, sistemul masurand distanta pana la vehiculul din fata,  cand acesta se afla in apropiere. Daca sistemul detecteaza ca vehiculul din fata a incetinit in mod neasteptat, va actiona franele automat.

Mentine controlul, indiferent de conditii

Controlul electronic al stabilitatii monitorizeaza constant progresul vehiculului tau. Aceasta detecteaza devierile de la traseul ales, ca in cazul in care autovehiculul incepe sa patineze si corecteaza automat pozitia pe drum a autovehiculului, ajutandu-te sa mentii controlul asupra acestuia.

Ford Transit Connect Electronic Stability Control
Ford Transit Connect Traction Control System - car skidding on the road

Aderenta maxima cu efort minim

Un sistem avansat de control al tractiunii elimina alunecarea in exces a rotilor si iti asigura cea mai buna aderenta, performanta si stabilitate, atunci cand ai mai mare nevoie. Sistemul monitorizeaza incontinuu si ajusteaza puterea livrata rotilor individuale ale vehiculului, asigurand contact si aderenta maxime, cand accelerezi.

Ford Transit Connect Curtain, driver, passenger and side airbags

Sistem airbag imbunatatit

Noul Tourneo Connect este disponibil cu airbaguri tip cortina, pentru sofer, pasager si laterale. De asemenea, senzori avansati sunt pozitionati in puncte cheie in vehicul, pentru a asigura o reactie rapida si controlata.

Poti alege ce usi sa blochezi si sa deblochezi

Transit Connect are ca dotare standard inchiderea centralizata a usilor cu telecomanda. Iar acest sistem de inchidere este mai sigur ca niciodata. Si aceasta deoarece poti alege sa descui o singura usa, in timp ce celelalte raman blocate in mod sigur, pana cand activezi un comutator de pe portiera soferului. Acelasi comutator controleaza blocarea si deblocarea tuturor usilor vehiculului.

Ford Transit Connect Remote central locking
Ford Transit Connect Advanced key fob

Un transponder avansat care nu poate fi copiat

Pe langa sistemul avansat de inchidere centralizata, noul transponder tip briceag este dotat cu un transmitator cu doua canale. Drept urmare, unui hot ii va fi practic imposibil sa scaneze sau sa copieze cheia. Este reincarcabil, rezistent la interventii si la apa si poate fi actionat la 30 m de utilitara.

Top