Home > Vehicule comerciale > TRANSIT CONNECT > Caracteristici > Utilitate

Practic, muncitor si usor de intretinut

Transit Connect ofera spatiu de incarcare flexibil de pana la 3,7 metri cubi (4,4 metri cubi cand este utilizat spatiul de incarcare flexibil din fata) si o sarcina utila de 1.000 kg. Caracteristicile ingenioase si utile ajuta la protejarea marfii si a vehiculului de conditiile dificile specifice activitatii tale.

Si pentru ca utilitara este construita respectand standardele stricte pentru vehicule comerciale, nu numai ca este facuta sa dureze, este proiectata sa minimizeze costul de detinere.

Spatiu pentru transportarea obiectelor lungi cu un perete despartitor prin care se poate incarca

Disponibil pe toate modelele de utilitara cu scaun dublu pentru pasageri fata, peretele despartitor ingenios, prin care se poate incarca, iti permite sa transporti obiecte de pana la 3 m lungime, in cazul unei utilitare cu ampatament scurt (L1), si obiecte de pana la 3,4 m lungime, in cazul unui model cu ampatament lung (L2). Peretele despartitor este prevazut in partea de jos cu o deschizatura cu capac ce poate fi depliat, prin care poti trece obiectele lungi, accesand astfel si spatiul de depozitare de sub scaunul pasagerului din fata. In spatele peretelui despartitor exista spatiu suficient pentru doi europaleti (in L1) sau placi de materiale de 8’ x 4’ (in L2).

Acum exista spatiu suficient pentru trei persoane in cabina

Transit Connect este disponibil cu un scaun dublu pentru pasagerii din fata, permitandu-ti sa transporti pana la trei persoane in utilitara. Scaunul central poate fi, de asemenea, rabatat, pentru a crea o suprafata plana pentru scris sau pentru un laptop, sau il poti ridica pentru a avea acces la un spatiu util de depozitare.

Ford Transit Connect Dual front passenger seat

Puncte de ancorare pentru a iti pastra marfa in siguranta

Punctele de ancorare montate pe peretii laterali ajuta la mentinerea ordinii pe podeaua de incarcare si respecta standardele DIN si ISO. 

O zona pentru marfa mai bine iluminata, pentru o incarcare mai usoara

Lampile pentru spatiul de incarcare reprezinta o dotare standard. Acum poti specifica, de asemenea, optiunea de iluminare cu LED-uri ultrastralucitoare, daca este necesar.

Ford Transit Connect Cargo area lighting
Top