Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Vehicule comerciale > NOUL TRANSIT BUS

NOUL FORD TRANSIT BUS

Noul Ford Transit bus este conceput pentru a transporta pana la 18 persoane, intr-un mediu sigur si confortabil. Noul microbuz este dotat cu tehnologii utile, inclusiv o usa laterala actionata electric si mai multe prize. Pentru prima data, un modem integrat FordPass Connect permite conectarea la Wi-Fi (pana la 4G)  pentru tine  si pasagerii tai, precum si actualizari de trafic in direct, trimise direct sistemului tau de navigatie.

Descarca o brosura Versiuni (PDF 2.5MB)

Design de prima clasa

 Construit pentru confort si fiabilitate. Conceput pentru a oferi o senzatie de profesionalism si calitate. Acesta este Transit Bus. 

New Transit Minibus interior showing space for up to 18 seats

Durabilitate si rafinament

Noul Transit bus este construit special pentru fiabilitate si confort. Avand pana la 18 locuri, nu vei ramane niciodata fara spatiu pentru pasageri sau bagajele acestora. Materialele durabile asigura ca microbuzul va ramane in stare excelenta pentru mai mult timp. O usa laterala pentru incarcare si o treapta actionate electric fac urcarea si coborarea din vehicul mai simple ca oricand. Prizele electrice din microbuz ajuta la mentinerea dispozitivelor incarcate si pregatite pentru intreaga calatorie.

Tehnologie cu scop precis

Noul Transit Bus este dotat cu tehnologii avansate, concepute pentru a-ti imbunatati experienta, de fiecare data cand te urci la volan. De exemplu, Tempomatul adaptiv inteligent poate face ca deplasarile lungi pe autostrada sa fie mai putin obositoare si poate contribui la imbunatatirea eficientei. Modurile de deplasare selectabile, care includ „Normal”, „Alunecos”, „Remorcare” si noul EcoMode, iti permit sa modifici performanta in functie de sarcini si conditii. Exista si un Sistem avansat de asistenta pentru unghiul mort, dotat cu camera frontala panoramica si camera in spate, care te ajuta sa-ti imbunatatiti vigilenta pe drum.

New red Transit Minibus trailing another car with Cruise Control technology
Ford engine diagram scheme

Puterea de a alege

Dispunand de o gama de motoare diesel de 2 l, Ford EcoBlue, avansate si de ultima generatie, noul Transit este mai inteligent, mai sigur si mai eficient ca niciodata. Noul Transit Bus este disponibil cu un motor competitiv pentru a mari la maximum performanta. Oferind o putere de pana la 170 CP, cu ambele optiuni de transmisii, manuala si automata, il vei gasi in mod garantat pe cel care corespunde nevoilor tale. Indiferent de modelul pe care il alegi, fiecare motor indeplineste cu strictete cerintele standardelor de emisii Euro HDT6.0.

Cheia catre o lume mai bine conectata

Noul Transit Bus este acum disponibil cu un modem FordPass ConnectFordPass Connect Ro. Sistemul ofera o gama larga de avantaje inestimabile, inclusiv Wi-FiHotspot-ul Wi-Fi-2019 pentru pana la zece dispozitive, asadar tu si pasagerii tai puteti ramane mereu conectati. Datorita actualizarilor de trafic in directLive Traffic 2019, livrate direct in sistemul tau de navigatie SYNC 3, vei putea duce pasagerii acolo unde trebuie sa fie, la timp. Poti chiar sa monitorizezi starea de functionare a vehiculului tau si chiar sa verifici daca necesara intretinerea. 

Ford Transit Minibus FordPass Connect
pre-collision assist demonstrative graphic

Tehnologie care contribuie la protejarea ta si a pasagerilor tai

Noul Transit Bus este dotat cu tehnologii avansate si sisteme inteligente menite sa contribuie la imbunatatirea sigurantei si securitatii. De exemplu, Sistemul de asistenta pre-coliziune cu detectarea pietonilor monitorizeaza drumul din fata si te avertizeaza asupra oricaror vehicule sau pietoni care ar putea sa va taie calea. Sistemul poate chiar sa puna frana automat, daca nu reactionezi la avertizari. In plus, o alarma sofisticata te ajuta sa-ti pastrati in siguranta modelul Transit si continutul acestuia.

Alege ampatamentul si inaltime.

Wheelbase Options
Ford Transit Minibus Medium wheelbase L2
Ford Transit Minibus long wheelbase L3
Ford Transit Minibus extended wheelbase L4
Ford Promotions

Promotii si oferte speciale

Profita acum

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Te-ar putea interesa si

Top