Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Vehicule comerciale > NOUL TRANSIT BUS

NOUL FORD TRANSIT BUS

Atunci cand microbuzul tau este incarcat la capacitate maxima si conduci pe distante lungi, este important ca tu si pasagerii tai sa va simtiti cat se poate de confortabil. Din acest motiv, Transit Bus este incarcat cu tehnologii avansate si caracteristici inteligente care asigura maximum de confort pe orice loc ai sta. Cum ar fi modemul FordPass Connect, care iti permite sa accesezi o intreaga gama de caracteristici de conectivitate business prin intermediul aplicatiei FordPass Pro.

Descarca o brosura Versiuni (PDF 2.5MB)

Design de prima clasa

 Construit pentru confort si fiabilitate. Conceput pentru a oferi o senzatie de profesionalism si calitate. Acesta este Transit Bus. 

New Transit Minibus interior showing space for up to 18 seats

Durabilitate si rafinament

Noul Transit bus este construit special pentru fiabilitate si confort. Avand pana la 18 locuri, nu vei ramane niciodata fara spatiu pentru pasageri sau bagajele acestora. Materialele durabile asigura ca microbuzul va ramane in stare excelenta pentru mai mult timp. O usa laterala pentru incarcare si o treapta actionate electric fac urcarea si coborarea din vehicul mai simple ca oricand. Prizele electrice din microbuz ajuta la mentinerea dispozitivelor incarcate si pregatite pentru intreaga calatorie.

Tehnologie cu scop precis

Noul Transit Bus este dotat cu tehnologii avansate, concepute pentru a-ti imbunatati experienta, de fiecare data cand te urci la volan. De exemplu, Tempomatul adaptiv inteligent poate face ca deplasarile lungi pe autostrada sa fie mai putin obositoare si poate contribui la imbunatatirea eficientei. Modurile de deplasare selectabile, care includ „Normal”, „Alunecos”, „Remorcare” si noul EcoMode, iti permit sa modifici performanta in functie de sarcini si conditii. Exista si un Sistem avansat de asistenta pentru unghiul mort, dotat cu camera frontala panoramica si camera in spate, care te ajuta sa-ti imbunatatiti vigilenta pe drum.

New red Transit Minibus trailing another car with Cruise Control technology
Ford engine diagram scheme

Puterea de a alege

Dispunand de o gama de motoare diesel de 2 l, Ford EcoBlue, avansate si de ultima generatie, noul Transit este mai inteligent, mai sigur si mai eficient ca niciodata. Noul Transit Bus este disponibil cu un motor competitiv pentru a mari la maximum performanta. Oferind o putere de pana la 170 CP, cu ambele optiuni de transmisii, manuala si automata, il vei gasi in mod garantat pe cel care corespunde nevoilor tale. Indiferent de modelul pe care il alegi, fiecare motor indeplineste cu strictete cerintele standardelor de emisii Euro HDT6.0.

Cheia catre o lume mai bine conectata

Transit Bus este disponibil cu un modem FordPass ConnectFordPass Connect Ro. Sistemul iti pune la dispozitie o serie de beneficii puternice, inclusiv WiFi 4GHotspot-ul Wi-Fi-2020 Minibus pentru pana la 10 dispozitive si actualizari de trafic in timp realLive Traffic 2019 direct pe sistemul tau de navigatie SYNC 3. Cand combini acest sistem cu aplicatia smartphone FordPass Pro, vei putea sa verifici daca ai incuiat usile, apoi sa le incui sau sa le descui de la distanta. Vei putea, de asemenea, sa monitorizezi statusul a pana la 5 vehicule business conectate si chiar sa verifici daca este necesara mentenanta pentru acestea.

Ford Transit Minibus FordPass Connect
pre-collision assist demonstrative graphic

Aplicatia business pentru vehicule conectate

Proiectata pentru vehicule comerciale cu modem FordPass Connect, aplicatia FordPass Pro iti permite sa iti activezi modemul si sa accesezi o serie de caracteristici utile. Ne asiguram ca echipam din ce in ce mai multe dintre noile noastre vehicule comerciale cu conectivitate completa. Verifica impreuna cu dealerul tau Ford si vezi daca vehiculul tau este compatibil.

Alege ampatamentul si inaltime.

Wheelbase Options
Ford Transit Minibus Medium wheelbase L2
Ford Transit Minibus long wheelbase L3
Ford Transit Minibus extended wheelbase L4
Ford Promotions

Promotii si oferte speciale

Profita acum

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Te-ar putea interesa si

Top