Ford E-Transit front vie parked with fleet

MODERNIZAREA AFACERII

NOUL FORD E-TRANSIT

Imagine cu titlu de prezentare Ford E-Transit

Disponibil din 2022

Imaginile prezentate nu corespund specificatiilor UE

Conversia sasiului (primul vehicul din stanga) are scop pur ilustrativ

  •  
    SPATIIU DE INCARCARE MAXIM
  •  
    SARCINA UTILA (FARA PASAGERI)
  • miles
    AUTONOMIE IN REGIM FULL-ELECTRIC
  • Vreau sa fiu informat(a)

FULL-ELECTRIC. ZERO COMPROMISURI.

In curand va fi lansat un nou Transit. Conceput special pentru a fi mai rezistent, mai capabil si mai versatil ca oricand. Iar acum si cu zero emisii. E-Transit este cel mai nou membru al familiei in crestere de vehicule electrificate Ford, care marcheaza inceputul unei noi ere pentru autoutilitara legendara Transit.  Autoutilitara cu baterie de 400 volti, 67 kWh, este conceputa pentru a contribui la prosperitatea afacerii tale, atingand, totodata, obiectivele de durabilitate, datorita autonomiei de pana la 350 Kms (219 miles) la o singura incarcare d1. Datorita motorului full-electric, poti accesa intotdeauna zonele cu emisii reduse. Iar generatorul Pro Power Onboard iti permite sa iti conectezi dispozitivele la o priza de 2,3 kW / 230 volti oriunde te-ai afla. Disponibil in doua variante de inaltime si trei variante de lungime, E-Transit va oferi pana la 15,1 metri cubi de spatiu de incarcare. Asadar, oricare ar fi cerintele tale, exista o configuratie care te va ajuta sa iti modernizezi afacerea.

Ford E-Transit being charged by man

ZERO EMISII PE DRUM

Pe langa faptul ca poti beneficia de reducerea cu aproximativ 40%d3 a costurilor de intretinere comparativ cu vehiculele pe motorina, fiind un vehicul full-electric, E-Transit nu genereaza emisii pe drum. Acest lucru iti permite sa conduci in zone cu emisii reduse si te poate ajuta sa atingi obiectivele afacerii tale de sustenabilitate si reducere a emisiilor de dioxid de carbon. De asemenea, poti spori si mai mult beneficiile pentru mediu incarcand vehiculul cu energie electrica produsa din surse regenerabile.

Ford E-Transit driving through residential street

PERFORMANTA SILENTIOASA

Datorita motorului electric silentios ca vorbitul in soapta, E-Transit iti permite sa lucezi oriunde si la orice ora. Fie ca lucrezi pe timp de noapte sau efectuezi livrari foarte matinale, autoutilitara electrica va asigura un nivel minim de poluare fonica locala.

Man using power tools outside Ford E-Transit

PRO POWER ONBOARD

Datorita bateriei sale electrice mari, E-Transit iti permite sa alimentezi uneltele de lucru oriunde ai de efectuat lucrari. Fiind disponibil ca o dotare suplimentara, "Pro Power Onboard" ofera o putere de 2,3 kW, eliminand necesitatea unui generator. Asadar, iti poti conecta cu usurinta perforatoarele, ferastraiele, laptopurile sau orice alte dispozitive la priza de 230 volti de la bordul vehiculului si poti trece la treaba.

CAPABILITATE FARA COMPROMISURI

Autoutilitara proiectata inteligent E-Transit ofera o experienta de condus cu zero emisii, fara a compromite legendara capabilitate a modelelor Transit. Bateria este amplasata sub sectiunea principala a caroseriei vehiculului, pentru maximizarea spatiului. Astfel, cu cele 3 variante disponibile de lungime a caroseriei si 2 variante de inaltime a plafonului, vei putea beneficia de un spatiu de incarcare intre 9,5 si 15,1 metri cubi si o capacitate de incarcare de pana la 1616 kg d4. Iar usa optionala laterala de incarcare, actionata electric, si usile din spate cu inaltime integrala si iluminare iti permit sa accesezi incarcatura cu usurinta.

Ford E-Transit showing interior loadspace
Ford SYNC 4 screen close up

FORD SYNC 4

Ford SYNC 4 este un sistem de comunicare si divertisment conectat la cloud. Conectivitatea la cloud ii permite sistemului SYNC 4 o planificare mai avansata a traseului si recunoasterea vocala conversationala. Totodata, cu actualizarile over-the-air, interfata autoutilitarei tale evolueaza in permanenta. Iar datorita integrarii wireless cu smartphone-ul, gestionarii incarcarii electrice a vehiculului, noului ecran tactil de 12” si multor altor optiuni, vei beneficia de un cu totul alt nivel de conectivitate cu sistemul SYNC 4 d5

Ford Telematics being shown by man at building site

FORD TELEMATICS

Daca administrezi o flota mai mare, gama noastra de solutii Ford Telematics te poate ajuta sa o gestionati mai eficient, pentru a maximiza productivitatea si pentru a minimiza timpul de inactivitate a vehiculelor. Oferind informatii importante, bazate pe date, despre activitatea zilnica a flotei tale, Ford Telematics iti permite sa verifici dintr-o privire starea vehiculelor si sa sporesti productivitatea identificand prompt problemele care necesita atentie.

Depot charging graphic

INCARCARE LA TINE IN GARAJ

Iti putem oferi produse hardware si software pentru reincarcarea cu usurinta a vehiculelor electrice din flota la sfarsitul zilei. Putem instala un punct de incarcare la sediul tau, ca sa poti reincarca vehiculele E-Transit de la 0 la 100% in mai putin de 9 ore d6.

Public charging graphic

INCARCARE LA STATII PUBLICE

Oriunde te duce afacerea, trebuie sa-ti poti incarca cu usurinta vehiculul E-Transit. Pana in anul 2021, reteaua noastra de incarcare FordPass, care se dezvolta rapid, va include peste 150.000 de statii publice de incarcare in toata Europa. Iar statiile de incarcare rapida si de mare putere din reteaua IONITY vor fi disponibile in 400 de locatii, cu multiple statii de incarcare in fiecare din ele. 

Home charging graphic

INCARCARE LA DOMICILIU

Incarcarea vehiculului E-Transit la domiciliu este la fel de facila precum incarcarea telefonului si este o modalitate simpla de a te asigura ca autoutilitara este gata de drum atunci cand ai nevoie. Alternativ, iti poti instala acasa o priza de perete Ford Connected Wallbox pentru a beneficia de un confort mai mare si timpi de incarcare mai scurti.

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii