TRANSIT CONNECT

Cu un aspect nou si rafinat, un interior modern si cea mai avansata tehnologie Ford, Transit Connect a evoluat din toate punctele de vedere.

Rezistenta, durabilitatea si functionalitatea marcii Transit continua sa se manifeste in detalii cum ar fi peretele despartitor ingenios, care permite incarcarea la capacitate maxima, sau locul din fata flexibil, pentru pasager. Ai la dispozitie optiuni de ampatament scurt si lung, care ofera volume de incarcare de pana la 3,6 m³ si o sarcina utila de pana la 961 kg, dar si optiuni de caroserie tip „van”, „kombi” si „double-cab-in-van”. Dar asta nu este tot. Transit Connect a devenit un vehicul comercial, de categorie medie, sofisticat, echipat cu numeroase tehnologii de asistenta a soferului – unele dintre acestea nici nu au fost inca adoptate la nivel larg pe autoturisme. Alte tehnologii ii ajuta pe soferi sa ramana conectati si sa controleze diversele functii in modul hands-free; in sfarsit, exista tehnologii care contribuie inclusiv la protejarea pietonilor care iti pot taia calea.

Tehnologia a imbunatatit, de asemenea, consumul de combustibil si a redus emisiile si, odata cu ele, costurile totale de utilizare.

ALEGE STILUL DE CAROSERIE

VEZI CE POATE FACE TRANSIT CONNECT VERSIUNI

Ford Tourneo Connect overview 360 video

VEZI DETALII

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Foloseste linkurile utile de mai jos pentru si mai multe informatii