CUM PUTEM AJUTA?

Home > Vehicule comerciale > TRANSIT CONNECT > Caracteristici > Confort si functionalitate

Biroul tau mobil

Confortul specific autoturismelor, scaunele durabile si pozitia de condus impunatoare fac din Transit Connect un loc relaxant si confortabil.

Ford SYNC interior display

SYNC 3. Hands-free, fara efort

Ford SYNC 3 este un sistem avansat care iti permite sa ramai conectat si sa iti controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie. Controleaza-l fie prin comenzi vocale sau prin intermediul ecranului tactil color de 8” cu gesturi de ciupire si glisare, pentru navigare intuitiva. Functia Live TrafficSYNC 3 Live Traffic Transit Connect te poate ajuta sa eviti ambuteiajele. Poti chiar sa accesezi o lista cu restaurantele locale spunand “Imi este foame”.Integration of SYNC 3 and smartphone

Incarca din mers

Incarcarea wireless este disponibila pentru anumite telefoane inteligenteTooltip, ceea ce inseamna ca nu a fost niciodata mai usor sa te asiguri ca dispozitivele tale sunt intotdeauna gata de utilizat.

Ford wireless charging close up
Ford dock close up

Cheia ta catre o lume mai bine conectata

In premiera, Transit Connect va fi disponibil cu un modem FordPass ConnectFordPass Connect, un sistem conceput sa faca fiecare calatorie mai simpla si mai placuta. Activeaza o gama de functii, inclusiv Wi-FiWi-Fi hotspot pentru pana la 10 dispozitive, astfel incat pasagerii isi pot utiliza serviciul preferat de streaming si pot face ca acele calatorii lungi sa para scurte. In plus, cu ajutorul actualizarilor in timp real despre traficLive Traffic 2019 trimise direct in sistemul integrat de navigatie prin satelit, vei ajunge mult mai relaxat si la timp.

Aplicatia business pentru vehicule conectate

Pe masura ce lumea devine mai inteligenta si mai conectata, la fel devine si modul in care ne conducem afacerile. De aceea, cream o flota de vehicule comerciale complet conectate, toate concepute pentru a face gestionarea afacerii mai usoara ca niciodata. Asociaza pana la cinci vehicule conectate cu aplicatia FordPass Pro pentru a accesa o serie de functii puternice care imbunatatesc securitatea, productivitatea si sanatatea flotei dumneavoastra.

FordPass App - a hand holding mobile phone
Ford dock close up

Un loc sigur pentru toate dispozitivele tale

Sistemul de andocare este conceput pentru a-ti sustine dispozitivul de navigare prin satelit, telefonul inteligent sau player-ul MP3, fiind dotat si cu un port USB.

Porneste vehiculul prin simpla atingere a unui buton

Transit Connect detecteaza automat prezenta propriei chei cu telecomanda, unice, chiar daca aceasta se afla in buzunarul tau sau in geanta. Asadar, trebuie doar sa apesi butonul de pornire Ford Power si motorul va porni.

Ford Transit Connect Power Start button detail
Ford centre console

Spatiu pentru orice

Consola centrala conceputa inteligent include o priza de alimentare de 12 V, conectivitate USB cu incarcare, doua suporturi pentru pahare si spatii de depozitare concepute pentru dosare A4.

Curata parbrizul repede, cu Quickclear

Aceasta dotare inteligenta este creata pentru a-ti permite sa pornesti rapid la drum in diminetile geroase. Nu trebuie decat sa atingi un buton si filamente extrem de subtiri se supraincalzesc pentru a curata parbrizul de gheata, ceata si abur, precum si pentru a ajuta la dezghetarea stergatoarelor.

Ford car with frosted up screen
MyKey detail

Distribuire fara griji cu MyKey

MyKey iti permite sa setezi limita maxima de viteza, un memento pentru centura de siguranta si chiar volumul sistemului audio, printre multe alte setari. Tehnologia este conceputa sa iti ofere liniste daca imprumuti vehiculul unui prieten sau membru al familiei, pentru ca poti programa restrictiile pe care doresti sa le setezi pentru acea cheie. Poti pastra cheia „admin” fara restrictii pentru tine si chiar poti avea mai multe dintre cele doua tipuri de chei daca doresti.

Un plus de confort cu ajutorul scaunelor incalzite ajustabile

Indiferent de conditiile de afara, te poti simti confortabil in vehiculul tau. Poti alege scaune frontale incalzite, optionale, pentru a te simti confortabil chiar si iarna.

Ford Transit Connect detail of front heated seats
Electronic Automatic Temperature Control detail

Regleaza temperatura ideala pentru tine si pentru pasager

Cu ajutorul sistemului de control electronic automat al temperaturii cu zona dubla de control (DEATC) (dotare optionala), poti selecta temperaturile pe care tu si pasagerul din fata le preferati, iar ele vor fi mentinute in mod automat.

Top