CUM PUTEM AJUTA?

Home > Vehicule comerciale > TRANSIT CONNECT > Caracteristici > Performanta si eficienta

Functioneaza mai eficient

Actionat de cel mai recent motor Ford pe benzina, Ford EcoBoost, sau diesel, Ford EcoBlue, Ford Transit Connect combina puterea, durabilitatea si eficienta. Iar cu transmisia manuala cu 6 trepte, sau cea automata cu 8 trepte, furgoneta este partenerul perfect pentru afacerea ta.

Ford Transit Connect engine

Motor EcoBlue pe motorina de 1,5 litri

Motoarele noastre diesel, in versiunile de 75 CP, 100 CP si 120 CP, impresioneaza cu puterea lor rafinata si superba eficienta, oferind un consum de combustibil de 5l/100kmMotor EcoBlue pe motorina de 1,5 litri si emisii de CO2 de 115 g/km. In deplasarile pe drumuri de oras sau de tara sau in calatoriile lungi pe autostrada, cuplul lor este inestimabil in zone inclinate sau cand depasesti.

Motor pe benzina Ford EcoBoost, de 1,0 litri

Cu turbocompresor, injectie directa de benzina si sincronizare variabila a supapelor, motoarele noastre multi-premiate Ford EcoBoost ofera aceeasi performanta ca motoarele mai mari, dar cu consum de combustibil si un nivel de emisii CO2 mult mai reduse.

Ford EcoBoost engine diagram
Interior of Ford Transit with SelectShift automatic transmission detail

O cutie de viteze automata, sofisticata, cu 8 trepte de viteza

Transit Connect vine si cu o cutie de viteze automata, noua si avansata. Oferind o putere de accelerare imbunatatita si schimbare super-lina a vitezelor, este conceputa in intregime pentru a-ti imbunatati experienta de condus, a optimiza consumul de combustibil a amplifica la maximum performanta masinii.

Foloseste mai putin combustibil cu functia Auto-Start-Stop

Atunci cand te opresti la semafor sau cand astepti intr-o coloana, aceasta tehnologie poate opri automat motorul (fara a opri insa alimentarea sistemelor esentiale, precum farurile, aerul conditionat, radioul si sistemul Ford SYNC). De indata ce esti gata sa pleci de pe loc, apasa, ca de obicei, pedala de ambreiaj si selecteaza prima treapta de viteza sau, in cazul unei transmisii automate, apasa pedala de acceleratie, iar sistemul porneste din nou motorul. Sistemul Auto-Start-Stop este deosebit de eficient in orase, unde poate reduce consumul de combustibil cu pana la 10% (mediu urban).

Interior of Ford Transit with Auto start stop detail
Interior of Ford Transit with A 6-speed transmission

Transmisia cu 6 trepte de viteza economiseste combustibil

Transit Connect este dotat cu o transmisie manuala cu 6 viteze, care il face mai economic si mai eficient. Odata ce ai ajuns la o viteza suficient de mare, treci lin la viteza a 6-a si economiseste combustibil in timp ce conduci. Vei vedea ca schimbarile de viteza sunt line si rapide.

Controlul acceleratiei te ajuta sa conduci mai economic

Aceasta noua optiune inovatoare controleaza rata de accelerare in functie de starea vehiculului tau: fara incarcatura sau partial incarcat. Prin urmare, este posibil sa reduci consumul de combustibil cu pana la 15%, in functie de stilul tau de condus. Tehnologia te poate ajuta, de asemenea, sa reduci nivelul de uzura normala a motorului, a franelor si a pneurilor, printre altele.

Interior of Ford Transit with feather on acceleration pedal
Top