Apasă aici pentru a conversa cu asistentul virtual și pentru mai multe informații

FORD TRANSIT CONNECT PERSOANE JURIDICE

Persoane Fizice Persoane Juridice

 • Transit Connect VAN Rată lunară de la 387 €* + TVA

  IUBEȘTE CEEA CE FACI

   

  Transit Connect Van Trend 1.5l 100 CP M6 LWB

  Rată lunară de la 387 €* + TVA

  Garanție Extinsă 2+2 ani în limita a 300.000km*

  Transit Connect


  SPECIFICAȚII / ELEMENTE INCLUSE

  • Aer conditionat
  • Oglinzi electrice
  • Geamuri electrice
  • Faruri ceata

  Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  Campania este adresata exclusiv persoanelor juridice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru finantarea modelului V408 MCA VAN TREND LWB 1.5 100 CP M6 aflat in stocul distribuitorilor participanti.

  Aceasta oferta este supusa unor termeni si conditii iar pretul NU include TVA. Pretul final facturat va contine TVA conform legislatiei in vigoare (19%).

  Valoarea autovehiculului recomandata de Ford Romania este de 21269.85 Euro+TVA (25311.1215 Euro TVA inclus).

  Foarte important! Aceasta oferta contine o valoarea de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania SA si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024 („Programul Rabla Plus 2023”), dupa cum urmeaza: contravaloarea ecotichetului pentru achiziționarea unui autovehicul nou pur electric în schimbul casării a două autovehicule uzate (54.000 lei) si contravaloare ecobonusului pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară (2X1.500 lei).

  Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile celui de al doilea semestru al anului 2023 IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

  *Pentru calculul ratei de leasing lunare s-a avut in vedere urmatorul exemplu reprezentativ: pret de achizitie de  21269.85 Euro+TVA (25311.12 Euro TVA inclus) si un avans in valoare 4253.97 Euro+TVA (5062.22 Euro TVA inclus), cu o perioada de leasing de 48 luni; Rata Dobanzii (variabila) anuala: Euribor 3M de 3.955 % (indicele este plafonat la zero in cazul valorilor negative) + Marja de 0 % p.p., Suma Finantata 17015.88 Euro + TVA, adica 20248.90 Euro TVA inclus (Valoare Achizitie minus Avans) , valoare reziduala 1%  (212.70 EUR fara TVA, 253.11 EUR TVA inclus), comision analiza dosar 2.5% din pretul de achizitie al autovehiculului adica o valoare de 531.75 Euro + TVA (632.78 Euro TVA inclus), comision lunar de administrare 0.05% in valoare de 8.51 Euro + TVA ( 10.12 Euro, TVA inclus), taxa logistica in valoare de 190 Euro + TVA (226.10 Euro, TVA inclus), valoarea ratei lunare este de 387.02 Euro+TVA (460.56 Euro TVA inclus). Rata lunara contine prinicipal, dobanda si comision de administrare lunar. Pentru exemplul anterior s-a avut in vedere o metoda de rambusare prin rate de leasing egale. In calculul ratei lunare nu s-au inclus asigurarile CASCO si RCA, a caror achizitie va fi obligatorie conform contractului de leasing. TVA se va aplica in acord cu legislatia in vigoare. La data emiterii prezentei TVA aplicabil este de 19%. Informatiile de mai sus sunt oferite cu titlu indicativ, nu sunt opozabile pentru UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. si nu reprezinta un angajament al UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. cu privire la acordarea unei finantari.

  *Pe langa cele specificate la acest paragraf, clientul beneficiaza si de garantie extinsa (2 + 2 ani sau 300.000 kilometri). Garantia extinsa complexa de 4 ani este compusa din garantia de baza/producator (2 ani) + garantia comerciala (2 ani, supusa termenelor si conditiilor Ford Protect).

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  IMPORTANT: Plaja de valori de consum in sistemul WLTP, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: 4.7-6.3 l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km):123-166. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil..

  Campania este valabila in perioada 01.10-31.12.2023 - si poate suferi modificari neanuntate. Sub rezerva celor indicate mai sus, oferta este aplicabila vehiculelor comandate in perioada anterior mentionata.

Foloseste linkurile utile de mai jos pentru si mai multe informatii

Top